Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova ve Öner Döşer’den Nisan Ayı Tüm Burç Yorumları

Hande Kazanova ve Öner Döşer’den Nisan Ayı Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astrologlar Öner Döşer ile Hande Kazanova iyi bir ikili oldu… Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta bu ikili Lizbon’da düzenlenen 2. Astroloji Kongresi’nde Türkiye’yi temsil etmişti. Hatta Hande Kazanova, bir de sunum yaparak dünyanın dört bir yanından gelen astroloji uzmanlarına deneyimlerini paylaşmıştı. Portekiz’in çok güzel geçtiğini anlatan Hande Kazanova, keyifli bir seyahat ve etkinlik yaşadığını anlattı. Tutulmalardan ve ekonomik geleceğimizden bahseden Hande Kazanova, bir hayli ilgi gördü.

Öner Döşer’in sahibi olduğu Astroloji Okulu’nun youtube kanalında iki ünlü astrolog Nisan ayının hem genel değerlendirmesini yaptı hem de tek tek burçlara göre yorumlarda bulundu. Videodan ikilinin açıklamalarının tamamını izleyebilirsiniz.

Öner Döşer ile Hande Kazanova, Nisan ayının ortalarında online seminer yapacaklar ve ekonomik geleceğimiz bu buluşmada konuşulacak. Hande Kazanova, “2019 ve 2020 yılına Yengeç ve Oğlak aksındaki tutulmalar ve çok önemli bir zaman var. Tüm dünya için geçerli bunlar. Kulağınız bizde olsun, gözünüz bizde olsun” diye konuştu.

Nisan ayında harekete geçmek için uygun zamanlar hangileri? Hangi zamanlarda nelere dikkat etmeliyiz? Fırsatlar ne zaman kapımızı çalıyor? Tamamını videodan izleyebilirsiniz.