Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Yay burcu haftalık yorumu; iyimser olmamaya özen gösterin

Hande Kazanova, Yay burcu haftalık yorumu; iyimser olmamaya özen gösterin

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Yay burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Yay burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

İletişimsel işleriniz ön planda olacak bu hafta sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. İletişime dayalı her türlü işinizde daha rahat ilerleyeceğiniz haftalardan bir tanesi. Yakın çevrenizdeki insanlarla da planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bu hafta maddi konularda önemli değişimler, dönüşümler ve bu alanda alınacak önemli sorumluluklar ön planda olacak.Pazartesi itibariyle Venüs Yay Burcu’na geçiyor.

Artık kendinize bakmayı isteyeceksiniz ve kendinize daha fazla özen göstereceksiniz. Görüntünüzü yenileyebilirsiniz, alışveriş yapabilirsiniz. Bütün hayat alanlarınızı yenilemeye kadar kendinizle ilgili girişimleriniz desteklenecek sevgili Yay’lar. Salı günü itibariyle parasal konularda çabuk tepki vermeye meyilli olabilirsiniz.Önemli bir para işinizde, bir girişimizde karşı tarafla çok çabuk sürtüşmelere ve kavgalara açık görünüyorsunuz.

Kafanızda birçok fikir olabilir ama bu fikirleri uygularken biraz zorlanacaksınız. Kendinizi kabul ettirmek ve fikirlerinizin karşı taraftan kabul görmesi üzerine uğraşılarınız bu hafta yüksek olacak. Hafta sonuna doğru ev, aile alanlarınızda, gayrimenkul ile ilgili bir konuda, aile büyüklerinizle ilgili birtakım konu ve olaylarda aşırı iyimserlikle hareket etmemeye özen gösterin.

Aldanmalar, kandırılmalar, bir konunun gerçeği yansıtmaması gibi etkilerle dolu olacaksınız. Bu yüzden hem özel ilişkilerinizde hem de kendi hayatınızda bu dönemde dikkatli adımlar atmak önemli olmalı. Güzel bir hafta diliyorum.