Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11 – 17 Şubat Haftalık Burç Yorumu!

Hande Kazanova’dan 11 – 17 Şubat Haftalık Burç Yorumu!

tarafından ker_def

Oyunculuk kariyeri ile tanındıktan sonra kendisini astrolojiye kaptıran Hande Kazanova, bu konuda ciddi bir eğitim aldı. Ekranlarda, söyleşilerde ve internet sitelerinde burç yorumlarıyla dikkat çeken Hande Kazanova, 11-17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları paylaştı.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova’nın cevapla.tv kameralarına anlattığı haftalık burç yorumunuzu videodan izleyebilirsiniz.

Kazanova, şu bilgileri de sunmakta:

“Haftaya Ay Boğa Burcu’nda iken maddi gelirlerimize, elde ettiklerimize, hayattan alacağımız keyife odaklanarak başlıyoruz. Diğer taraftan bu haftanın en önemli günü çarşamba günü olacak.

Mars ve Uranüs’ün birleşimi ani, beklenmedik durum ve olayları karşımıza getirebilir. Enerjimizi kontrol etmekte zorlanacağımız, bizi durduran insanlara ya da durumlara karşı çok kolay tepkiler vereceğimiz isyankar durumların ön plana çıkacağı haftalardan bir tanesi olacak. Bu anlamda çarşamba günü dikkatli olmakta fayda var.

Araba kullanırken, diğer insanlarla konuşurken, iletişim halinde olduğumuz insanlara derdimizi anlatırken bu etkiye dikkat etmekte fayda olacak.

Perşembe günü Mars Boğa Burcu’na geçecek. Mars Boğa Burcu’nda çok doğru bir noktada değil bu yüzden enerjimizi Boğa Burcu gibi ortaya koymaya başlayacağız. Birtakım konuları içimize fazlasıyla atabiliriz. Enerjimizi karşı tarafa direk yansıtmakta zorlanabiliriz. Israrcı ve inatçı olmamak bizi olası sıkıntı ve problemlerden koruyacaktır.

Hafta sonu şahane etkileşimlerle dolu olacak. Bu Şahane etkileşimler ile oldukça güzel olacak. Romantik ilişkilerimizle ve sevdiklerimizle beraber daha keyifli zamanlar geçireceğimiz bir dilim bizi bekliyor olacak. Güzel bir hafta diliyorum.”