Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık KOVA Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık KOVA Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine astrolojide devam eden, büyük bir çabanın ardından en çok takip edilen astrologlardan birisiolan Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü de içine alan bu haftada burcunuz size ne diyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler? Hande Kazanova, Sevgililer Günü’nün iletişiminin yüksek olacağı bilgisini vermekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, KOVA BURCU için şu bilgileri vermekte:

Ailevi konu ve olaylarınız ön planda ve bu haftaya daha çok ailenizle beraber neler yapabileceğiniz üzerine konuşarak ya da evinizle ilgili konularda karar vererek başlayacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kova’lar.İşlerinizi evinizden idare etmek, sakin bir hafta başı geçirmek önem kazanıyor olacak. Pazartesi günü dikkatli olmakta fayda var. Maddi konularda beklenmedik bir yerden alacağınız bir haber çok çabuk sinirinizi bozabilir.

Sinirli, agresif ve olumsuz davranabilirsiniz. Çarşamba gününe dikkat etmelisiniz. Araba kullanırken ve kısa yolculuklarda, iletişim halinde olduğunuz insanlarla olan ilişkilerinizde patlama enerjisiyle dolu olacaksınız. Hızlı, beklenmedik oluşumlar karşısında dikkatli olmakta fayda olacak. Düşünmeden adım atmamalısınız sevgili Kova’lar.Perşembe günü Mars, Boğa Burcu’na geçiyor. Enerjinizi yuvanız ve evinizle ilgili konulara döndüreceksiniz. Girişimlerinizi şimdilik bir kenara bırakarak, enerjinizi ve vaktinizi daha fazla aile hayatınıza ya da ev ile ilgili konulara harcamaya başlayacaksınız.

Pazar günü oldukça keyifli günlerden bir tanesi olacak. Hem geri planda durmak isteyeceksiniz ve yalnızlıktan hoşlanacaksınız. Eğer kalabalık bir aileyseniz ve beraber geçireceğiniz bir aileniz varsa onlarla bir arada olmaktan da keyif alacaksınız ve romantik bir hafta sonu sizi bekliyor. Güzel bir hafta diliyorum.