Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Ayrıntılı 2019 yılı YAY burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan Ayrıntılı 2019 yılı YAY burcu yorumu!

tarafından ker_def

Astrolog Hande Kazanova, 2019’un astrolojik olaylarını ve beklentilerini Elele dergisi için kaleme aldı. Kazanova’nın 2019 yorumlarına göre 3 tarih önemli. 2019 yılında burçlarla ilgili önemli bilgiler sunan Hande Kazanova, sosyal medyada ve internet ortamında burç yorumlarıyla bir hayli dikkat çekiyor.

2019 yılı için ayrıntılı yorumlarda bulunan Hande Kazanova’nın YAY BURCU için yorumunu aşağıda bulabilirsiniz.

2019 YAY BURCU YORUMLARI

Kişisel girişimleriniz adına harika bir yıla giriş yapıyorsunuz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Yepyeni bir sayfa var önünüzde ve bu sayfaya bu sene ne yazacağınız çok önemli. 12 yılda bir gelen şanslı döngü içine girdiniz ve bu yılın en şanslı burcu olarak karşımıza siz çıkıyorsunuz. Peki bu şansı nasıl değerlendireceksiniz? Bu sene çantanızı alın, planlarınızı yapın ve buna bağlı olarak gitmeniz gereken yerler, çalmanız gereken kapılar, harekete geçmeniz gereken konuları iyi planlayın ve bu alanlarda hızlı bir şekilde hareket etmeye özen gösterin. Diğer burçlara söylediğim gibi 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde büyük kişisel risklerden uzak durun.

Ev, aile, yuvanızla ilgili önemli kararlarda yanılma ihtimaliniz yüksek olacak. Gayrimenkul ile ilgili konularda aldanmalar, yanılmalar bu tarihlerde 8karşınıza gelebilir, önemli konu ve olaylarla yüz yüze kalabilirsiniz. Diğer taraftan bu sene, geçen sene de olduğu gibi Satürn yine para alanlarınıza geçiyor. Yani maddi konularda daha sorumlu daha organize adımlar atmanız gerektiğinin altını çiziyor. Öyle kafanıza göre para harcamalarında bulunmayacaksınız sevgili Yay’lar. Siz gezmeyi, dolaşmayı seven bir burçsunuz ama diğer taraftan hayat size gelecek günlerinizi de düşünmeye sevk edecek. Bu anlamda parayı ona kullanmalısınız.

Çünkü bu sene parayı nasıl kullanmanız gerektiğini tutulmalarla gayet iyi öğreneceksiniz. 6 Ocak’taki tutulma para ile ilgili konu ve olayları hayatınızda hızlandıracak. Önemli bir paranın sorumluluğu devreye girebilir ve siz bu sorumluluğa göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan 21 Ocak’taki Ay tutulması seyahatlerinizi hızlandıracak, hayatta bunaldığınız noktalardan kaçış umudunuz yine bu tarihte olacak sevgili Yay’lar.

Yaz dönemlerinde ortak parasal konular, bir borcun altına girme gibi konu ve olaylar hayatınızda hızlanabilir. Jüpiter’den aldığınız desteklerle o kadar şanslı bir yıl içindesiniz ki, bu şansı en güzel şekilde değerlendirmek ve hayallerinize ulaşmanız dileğiyle diyorum. Güzel bir 2019 olsun.