Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Ayrıntılı 2019 yılı OĞLAK burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan Ayrıntılı 2019 yılı OĞLAK burcu yorumu!

tarafından ker_def

Astrolog Hande Kazanova, 2019’un astrolojik olaylarını ve beklentilerini Elele dergisi için kaleme aldı. Kazanova’nın 2019 yorumlarına göre 3 tarih önemli. 2019 yılında burçlarla ilgili önemli bilgiler sunan Hande Kazanova, sosyal medyada ve internet ortamında burç yorumlarıyla bir hayli dikkat çekiyor.

2019 yılı için ayrıntılı yorumlarda bulunan Hande Kazanova’nın OĞLAK BURCU için yorumunu aşağıda bulabilirsiniz.

2019 OĞLAK BURCU YORUMLARI

Bu sene her türlü zorluk karşında korunacaksınız sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Maneviyatınızın ve ruhunuzun güçleneceği aynı zamanda önemli konuları daha fazla farkedeceğiniz, spiritüel anlamda bir yenilenme ile karşılaşacağınız önemli yıllardan bir tanesi. Sırtınızda bir melek varmış gibi hissedebilir, her tür olumsuz durum karşısında olaylara daha rahat ve manevi gözlerle bakabilirsiniz. Diğer taraftan Satürn, hayatınızı değiştirmeye, kurmanıza yardımcı olmaya devam ediyor. Bu sene önemli birtakım sorumluluklar hayatınızda üzerinize yüklenebilir. Diğer taraftan yakın çevrenizle olan bağlantılarınızla bu sene gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerinizde, girişime yönelik birtakım adımlarınızda 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde büyük girişimlerden kaçınmakta fayda var. Aşırı iyimserlik ve cesur atılacak adımlar, sonuçları itibariye biraz sizi zorlayacak şekilde karşınıza gelebilir. Bu sene tutulmalar hayatınızı yeniden şekillendirecek. Adeta kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Bu süreçte sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Kemiklerinizi sağlam tutun. Diğer taraftan cildiniz, saçlarınız, dişleriniz ve kemik yapınızla ilgili konu ve olayların tutulmalarla beraber hızlandığını görebilirsiniz. 6 Ocak’taki tutulma hayatınızla ilgili önemli bir kararı karşınıza getirebilir.

Bu kararlar karşısında hayatınızdan disiplini geri planda tutmamalısınız, organize olmalısınız. Aynı zamanda kafanızdaki planlara göre, amacınıza göre hareket etmelisiniz. Ortak parasal konular 21 Ocak’ta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile beraber yeniden karşınıza gelecek. Eşinizin veya partnerinizin parasal konuları ile ilgili önemli duygusal değişimlerine siz de ortak olacaksınız. Ortak para girişimleriniz anlamında bir borcun altına girmek anlamında 21 Ocak’ta oluşacak Ay tutulmasından sonra harekete geçebilirsiniz.

Diğer taraftan 2 Temmuz’da oluşacak Güneş tutulması, ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konu ve olayları hızlandıracak. Eğer bekarsanız evliliğe adım atabilirsiniz veya güzel bir ilişkinin evliliğe doğru gittiğini görebilirsiniz. Diğer taraftan hayatınızda bir insan varsa, evliyseniz, bu dönemlerde oluşacak olaylar karşısında dengeyi iyi sağlamaya özen gösterin. Taşınma ile ilgili konular, geleceğinizi ilgilendirecek adımlar, hukuki birtakım davalar bu süreçte karşınıza gelebilir. Güzel bir 2019 olsun.