Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Balık burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

Hande Kazanova’dan Balık burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran dizilerde rol alan Hande Kazanova, 2012 yılından itibaren ise astroloji konularına odaklandı. Şu sıralarda hem televizyon ekranlarında hem internet platformlarında Hande Kazanova’nın burç ve astroloji yorumları bir hayli beğeniyle takip ediliyor.

Mart 2019 ayı için tüm burçlarla ilgili yorumlarda bulunan Hande Kazanova, aşk, para, kariyer konularında önemli bilgiler sunmakta. Cevapla.tv sitesinde takipçilerine bilgiler sunan Hande Kazanova, aylık burç yorumlarında burcunuzun size ne anlattığına değiniyor.

Hande Kazanova’nın Mart ayı Balık burcu yorumu şu şekilde:

Mart ayı girişimleriniz anlamında sizi bir yönden destekleyecek bir aymış gibi dursa bile hemen Mart başında hem parasal hem iletişim ayağında kendinizi göstereceğiniz konularda biraz geri planda hareket etmek önem kazanacak. Hayatı anlamlandırmak ve kalabalıklar içerisinde olmak, çok fazla detay gerektiren işlerde uğraşmak istemeyeceksiniz.Geri plandan yürüttüğünüz ve kendinizi izole ettiğiniz noktalarda hayat sizi destekleyecek. Yaratıcılığınızın çok yüksek olduğu bir ay olacak.

Aynı zamanda 5 Mart’ta sizin burcunuzda Merkür, 29 derecede kritik ve analitik bir noktada gerileyecek. Bu yüzden hayatınızla ilgili çok önemli adımlarınız ve büyük girişimleriniz varsa bunlar için desteklenmeyeceksiniz.Kendinizi yanlış ifade etmek ve kendinize acımak, depresyonik etkiler, run halinizdeki iniş ve çıkışlar sizi Mart başında fazlasıyla yorabilir. Bu ruh iniş ve çıkışlarınızın etrafınızdaki insanları da çok fazla yormasına izin vermemelisiniz. Kafa karışıklıkları, yönünüzü karıştırma ya da karmaşıklıklar konusunda bu ay dikkatli adımlar atmalısınız.Uranüs artık para alanınızı bırakacak, 7 yıldan sonra yakın çevre alanlarınıza geçecek. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında büyük iniş ve çıkışlar, değişimler bu süreçte karşınıza gelebilir. Değişimlerden de mutluluk duyacağınız bir döneme giriyorsunuz sevgili Balık’lar.

20 Mart’ta Güneş, Koç Burcu’na geçecek. Parasal konularda kendinizi göstereceğiniz, fikirlerinizi uygulayacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. 21 Mart günü oluşacak Dolunay, Terazi Burcu’nda gerçekleşecek. Bir para mevzusu bu Dolunay’da önem kazanabilir. Parayla ilgili bir meselenizi halledebilirsiniz.26 Mart’ta Venüs’ün Balık Burcu’na geçmesiyle beraber artık birazcık rahatlayacaksınız ve görüntünüze önem göstermek isteyeceksiniz.

Sosyalleceksiniz ve sıkıntı yaşadığınız konu ve olayları toparlamanız kolaylaşacak.28 Mart’ta Merkür’ün düzelmesiyle gönül rahatlığıyla istediklerinizi yapabilirsiniz. Enerjinizi ay sonunda evinize ve ailenize harcayacaksınız. Güzel bir ay diliyorum.