Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık genel burç yorumu

Hande Kazanova’dan haftalık genel burç yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-25 Mart haftası için burç yorumlarında bulunmakta. Dolunayın etkileri ve gezegenlerin hareketlerinin hayatımıza yansımalarını anlatan Hande Kazanova, bu haftanın genel yorumunu instagram hesabından paylaştı.

Hande Kazanova, mesajında takipçilerine şu detayları aktardı:

Haftaya Ay aslan Burcundayken, aşka, keyfe, eğlenceye ama en önemlisi organize etmemiz gereken işlerimize odaklanarak başlıyoruz. Yapılması gereken işlerimiz için bu Pazartesi hızlı hareket edebiliriz. Çarşamba günü güneş güçlü olduğu Koç burcuna geçiyor.Hareketleniyoruz. Kimliğimizde 1 ay boyunca atak, cesur, girişken yönlerimiz ortaya çıkabilir.

Daha önceden konuşulmuş işlerimizde aradığımız sonuçlar ve destekler Çarşamba günü karşımıza gelecek. Perşembe günü terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Ekinoksla birleşen bu dolunayda ilişkilerimiz önemli olacak. Her tür ilişkide dengeye önem vermeliyiz. Ay’ın yöneticisi Venüs’ün Mars’la dik açısı, ilişkilerimizde anlaşmanın, uzlaşmanın kolay olmayacağını gösterirken, venüs’ün Jüpiter’le uyumlu açısı durumları kolay toparlayabileceğimizi gösteriyor.

Hayata Jüpiter gibi geniş bir vizyondan bakarsak, dünyevi konularla, kadın,erkek ilişkileriyle daha rahat baş edebiliriz diyor adeta… Harekete geçmeden önce, düşünerek, görerek, anlayarak, bencil olmadan atılacak adımlar bizi kurtarabilir. Cuma günü kendimizi şifalandırabiliriz. Öne çıkmakta zorlandığımız konuları farketmek, yüzleşmek, başkalarına öğüt verirken, kimliklerini güçlendirirken kendimizi bulmak ve şifalandırmak anlamında Cuma gününü kullanabiliriz.

Pazar günüyse empatimiz, duygusallığımız tavan yapabilir. İlham gerektiren işler, sanatsal ve kreatif adımlarda Pazar günü bize göz kırpıyor ama dikkat gerektiren işlerimiz varsa işte o zaman kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, hayalperest yaklaşımlar bizi yorabilir ve zorlayabilir. Herkese iyi haftalar diliyorum…

Hande Kazanova'dan haftalık genel burç yorumu 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.