Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık İkizler burcu yorumunda hayal kırıklıklarına dikkat uyarısı!

Hande Kazanova’dan haftalık İkizler burcu yorumunda hayal kırıklıklarına dikkat uyarısı!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

İkizler burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Yakın çevre, akrabalar, kardeşler, ailenizi ilgilendirecek konularda önemli birtakım hassas durumlar ve olaylarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacak. İletişime yönelik işleriniz, satış, reklam, tanıtım ya da bilgisayara yönelik adımlarınız varsa ve hızlı kararlar almanız gerekiyorsa bu Tutulma ile beraber bu alanlarınızın hızlandığını göreceksiniz sevgili İkizler. Diğer taraftan bazı olaylarda sonlanmalara açık olmanız gerekebilir.

Geleceğe yönelik işlerinizde, önemli adımlarınızda, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız işlerinizde parasal konularda anlaşmazlıklar, ertelenmeler, gecikmeler ya da parayla ilgili bir konunun karşınıza gelmesi söz konusu olacak. Özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bu hafta hem ailevi bağlantılarda, hem özel ilişkilerinizde aldanmalara, hayal kırıklıklarına ya da sorunlara açık olacaksınız sevgili İkizler. Bir taraftan güzel gelişmeler altındayken diğer taraftan hayatın sizi zorladığını görebilirsiniz. Bu yüzden gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.”