Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Oğlak burcu yorumunda ayağınızı yere sağlam basın uyarısı

Hande Kazanova’dan haftalık Oğlak burcu yorumunda ayağınızı yere sağlam basın uyarısı

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Oğlak burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Ailevi konularla ilgili dikkatli olmanız gereken bir dönem olacak. Sevdiğiniz insanla sürtüşme ve kavgalarınız varsa, biraz mola vermeye ihtiyacınız olabilir. Ailevi alanda kendinizi biraz daha geriye çekme ihtiyacınız olabilir.Sorumluluklarınızın arttığı bu dönemde, ailevi alanda fazla sorunu ve sıkıntıyı kaldıramayabilirsiniz. Diğer taraftan hiç beklenmedik yerlerden karşınıza gelecek güzel adımlar ya da seçenekler, yurt dışı bağlantılı konular hayatınızı daha da keyifli yaşamanıza neden olacak. Hayatınızda güzel gelişmeler de yok değil.

Karşınıza birçok seçenek ve fırsat gelebilir. Ama bunları değerlendirirken yakın çevrenizin size vereceği bilgileri kullanırken lütfen dikkatli olun.Ayağınız yere sağlam bassın. Siz zaten toprak Burcu olarak işinizi garanti altına almadan ilerlemeyen bir Burçsunuz ancak bu dönemde böyle etkiler karşınıza gelecek sevgili Oğlak’lar. O yüzden beklenmedik koşulları oluşturmamak için özellikle pazartesi günü girişimlerinize dikkat edin.”