Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Yay burcu yorumunda maddi konularla ilgili dikkat çekti!

Hande Kazanova’dan haftalık Yay burcu yorumunda maddi konularla ilgili dikkat çekti!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Yay burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Şimdi artık bu Tutulma’nın son ayağında bu alanlarda önemli kararlar devreye girecek. Maddi konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle harcamalarınız konusunda zorlanmalar devrede olabilir. Pazartesi günü bu etkiye dikkat etmekte fayda var. Diğer taraftan ev ve ailenizle ilgili konularda gözünüzü dört açmanız gerekecek. Aile hayatınızda bazı hayal kırıklıkları, bazı ilişkilerinizin istediğiniz gibi gitmemesi gibi etkiler devrede olabilir.

Bu hafta bu etki karşınıza gelecek. Çarşamba günü kızgın, sinirli, agresif ya da sürpriz birtakım gelişmeler karşınıza gelebilir. Çarşamba ve pazartesi günleri maddi konularda önemli adımlar atmamaya özen gösterin. Perşembe günü itibariyle Merkür Kova Burcu’na geçecek ve iletişimsel konular hızlanmaya başlayacak. Kendinizi yazılı ya da sözlü bir şekilde ifade etmek önem kazanırken, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız.”