Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Mayıs ayı burç yorumu… Mayıs ayı neler getirecek?

Hande Kazanova’dan Mayıs ayı burç yorumu… Mayıs ayı neler getirecek?

tarafından ker_def

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte doğa canlandı, güneş kendini iyiden iyiye hissettirirken gökyüzünde de farklı hareketlenmeler yaşanıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Astrolojinin insan yaşamına etkisi ve Mayıs’ın gelmesiyle birlikte neler olabileceğinin tahminlerini Hande Kazanova’dan dinleyin.

Kazanova, yeni ay ile birlikte değişen koşullar, şartlar karşısında nelerle karşılaşabileceğini yorumluyor.

Mayıs ayında yaşanacaklar ve yeni ayın nasıl geçeceği, burcunuza etkisinin nasıl olacağı konusunu merak ediyorsanız, Hande Kazanova’nın yorumlarına bakmanızı tavsiye ederiz.

Kazanova, Mayıs ayı yorumlarını hangi kanallardan yapacağını instagram sayfasından yayınladı.

İşte Hande Kazanova’nın o paylaşımı:

Şartları ve koşulları net bir şekilde sağlama almak isteyeceğimiz yeni bir ay başlıyor! Peki bunu yapabilecek miyiz?

Mayıs ayı mis kokulu güllerle bezeli bir ay mı olacak yoksa yine zorlandığımız bir ay mı? Şimdi şu an sitemden aylık yorumlarınızı okuyabilir, görüşlerinizi burada, benimle paylaşabilirsiniz.

Mayıs Ayı Burç Yorumları

#mayısgelmişhoşgelmiş

#yeniay #yeniheyecan #yeniumutlar #bahar #burçlar #astroloji #handekazanovaileastroloji #bireyseldanışmanlık #aylikyorumlar

Hande Kazanova'dan Mayıs ayı burç yorumu... Mayıs ayı neler getirecek? 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.