Ana sayfa Dizi Fragmanları Hande Soral uzun süre çalışmayı düşünmezken, Ateş Kuşları’na kayıtsız kalamadı!

Hande Soral uzun süre çalışmayı düşünmezken, Ateş Kuşları’na kayıtsız kalamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında artık Cuma akşamları milyonların ilgisini çeken ve çok iyi reytinglerle başlayan Ateş Kuşları dizisini sıklıkla duyacaksınız. İlayda Alişan, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi çok önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizide, Hande Soral’ı da izleyeceksiniz.

1987 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2007 yılından bu yana da setlerde yer alıyor. Küçük Kadınlar isimli dizi ile dikkat çekmesinden bu yana birbirinden çok farklı projelerde izlediğimiz oyuncu, dram rollerinin aranılan kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Çalıkuşu, Yılanların Öcü, Diriliş Ertuğrul, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok etkili projelerde izlediğimiz Hande Soral, şimdi de Ateş Kuşları isimli atv dizisinin kadın başrolü olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizide Mercan isimli karakteri canlandıran ve Görkem Sevindik ile de başarılı bir partnerli sürecine başlayan Hande Soral, Ateş Kuşları’nın hikayesi nedeniyle yeniden dizilere dönmeye karar verdiğini söyledi.

Mayıs ayında oğlu Ali’yi dünyaya getiren Hande Soral, bilindiği üzere oyuncu İsmail Demirci ile evli. Henüz daha bebeği 1 yaşına bile basmamışken ünlü oyuncunun setlere dönmesi pek beklenmiyordu.

Hande Soral uzun süre çalışmayı düşünmezken, Ateş Kuşları'na kayıtsız kalamadı! 7

Hande Soral bu durumu şu sözlerle açıklıyor: “Aslında uzun bir süre çalışmayı düşünmüyordum. Ama gerçekten senaryoyu okuduğum günden beri projenin içinde olmak istedim. Sokak çocuklarının hikayesi benim başka bir yerime dokundu. Bunu anlatan kişilerden birisi de ben olmak istedim.”

Oğlu Ali’nin bakımı için evde kalmayı tercih etmiş olsa bile, senaryoyu okumasının ardından diziyle bir yakınlık kuran Hande Soral, teklife kayıtsız kalamadı.

Oyuncu, yaşadığı bu ikilemi şu sözlerle ifade ediyor: “Yoksa bir süre daha çalışmayı yeni anne olduğum için düşünmüyordum. Hemen evden uzaklaşmak istemiyordum. Hatta senaryoyu okumayı bile uzun süre reddetti. Senaryoyu okuyunca, bu işin içinde olmak istedim.”

Hande Soral, ilk başta teklifi değerlendirmek istemese bile senaryoyu okuması ile birlikte, yeni anne olmasının da verdiği duygusal etki ile Ateş Kuşları projesinde başrolü kabul etti.

Sette yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Soral, aynı zamanda bebeği Ali’nin de ihtiyaçları için elinden geleni yapıyor ve dizi için bu zorluğa katlanmaya değer olduğunu düşünüyor.