Ana sayfa Sosyal Medya Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra tacı Sıla Türkoğlu’nun elinden almayı başardı!

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra tacı Sıla Türkoğlu’nun elinden almayı başardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin oyuncuları arasında sosyal medyada bir başka rekabet daha var! Dizileriyle karşı karşıya gelen ünlü isimler, aynı zamanda hayranlarının yoğun ilgisi ile birlikte sosyal medyanın gündeminde de ‘en çok konuşulan, en popüler’ kategorilerinde yer alıyorlar.

Gelen iletiler, yorumlar, paylaşımlar oranında haftanın, ayın, yılın, sosyal medyadaki en popüler isimlerinin ortaya çıktığı tablolar oluşturuluyor. Adba.tv’nin düzenli olarak haftalık yaptığı son paylaşımda uzun zamandır ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde ilk sırada yer alan Sıla Türkoğlu’nun bir sıra gerilediği görülüyor!

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra tacı Sıla Türkoğlu'nun elinden almayı başardı! 9

10-16 Ocak tarihleri arasında gelen ileti sayılarına bakılarak yapılan ölçümde Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile çok sevilen Su Burcu Yazgı Coşkun, 72 bin 600 ileti ile ilk sırada. Aslında aylar boyunca zirveyi kimseye bırakmamıştı Coşkun.

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra tacı Sıla Türkoğlu'nun elinden almayı başardı! 10

Fakat Kızılcık Şerbeti dizisiyle Sıla Türkoğlu’nun ekrana gelmeye başlamasının ardından durum değişmişti. Kısa sürede ilk sıraya yükselen Türkoğlu ve Coşkun’un hayranlarından gelen ileti sayıları, büyük rekabeti ortaya koyuyordu! Coşkun, sonunda bir kaç aylık ikinci sıradaki yerini birinciliğe taşıdı!

Yine Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Lizge Cömert de hızlı yükselişi ile 3. sıraya yükseldi. Elçin Sangu’nun bir süre 3.lükte kaldığı tabloda bu hafta oyuncunun 2 sıra gerileyerek 5. sırada yer aldığı görülürken, Kardeşlerim dizisinin bir diğer genç kuşak oyuncusu Melis Minkari’nin de 4. sıraya yükseldiği görülmekte.

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra tacı Sıla Türkoğlu'nun elinden almayı başardı! 11

Sipahi dizisiyle ekranlara gelen Özge Gürel ise giderek üst sıralara çıkıyor! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Songül ile çok konuşulan Devrim Özkan da aylardır tablonun değişmeyen isimleri arasında. Yine Tuzak dizisinin oyuncusu Bensu Soral, Yalı Çapkını’nda oynayan Afra Saraçoğlu ile Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal da son yayınlanan tabloda yer alan diğer isimler oldu.

Haftaya bakalım Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını Sıla Türkoğlu yeniden alabilecek mi? Bu hafta 67 bin ileti ile ikinci sırada olan Sıla Türkoğlu, Coşkun’un uzun zaman sonra sosyal medyada popülerlik konusunda en büyük rakibi olmayı başardı!