Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın yaşadığı Kuzey Yıldızı ile ilgili tesadüf, Aslıhan Güner’i kahkahaya boğdu!

Hande Soral’ın yaşadığı Kuzey Yıldızı ile ilgili tesadüf, Aslıhan Güner’i kahkahaya boğdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bilindiği gibi Hande Soral, kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile evli. Demirci, şu sıralar Ordu’da ve Kuzey Yıldızı isimli dizinin çekimlerinde. Oyuncunun eşi Hande Soral ise İstanbul’da ve yeni sezonda henüz netleşmiş bir projesi yok.

Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerin Ağustos ortasında başlamıştı. Uzun bir tatilin ardından İsmail Demirci de diğer oyuncularla birlikte Karadeniz’e gitti. Dizinin yeni sezon ilk bölümü de geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Demirci, dizide Aslıhan Güner’in oynadığı Yıldız’ın sevdiği adam Kuzey rolünde.

Ekranda iyi bir uyum yakalayan Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, özel hayatlarında evli iki insan. Ancak iki oyuncu başarılı performanslarıyla izleyenleri Kuzey ve Yıldız’ın aşkına inandırmış durumda. Gerçek hayatta ise Aslıhan Güner ve Hande Soral’ın sosyal medyadan birbirlerini takip edip zaman zaman yorumlaşmaları da dikkat çekmekte.

Geçtiğimiz günlerde Hande Soral, yaşadığı bir tesadüfi durumu instagram sayfasının story bölümünden paylaştı. Aslıhan Güner de Soral’ın bu paylaşımını retweet yaptı. Soral, evine giderken aracının içinden çektiği bir fotoğrafta, durakta Kuzey Yıldızı dizisinin afişiyle karşılaştığını gösterdi.

Soral, bu tesadüfle birlikte radyoda da yine Kuzey Yıldızı dizisi ile ilgili bir spota denk geldiğini aktardı. “Evimin yoluna Kuzey Yıldızı afişi koymak ve radyo spotunun bana olan desteği” notunu düşen ve eşi ile Aslıhan Güner’i etiketleyen Hande Soral’a Güner’in yanıtı da kahkaha emojili oldu.

İşte o paylaşım: