Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın tuhaflığının nedenini sevgilisi Necati Kocabay ortaya çıkardı!

Nurgül Yeşilçay’ın tuhaflığının nedenini sevgilisi Necati Kocabay ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem güldürmüş hem de niye olduğu anlaşılamayan tuhaf hareketiyle şaşırtmıştı. Eğlence olsun diye yaptığı sanılan hareketin ardında aslında bir klip çekimi olduğu ortaya çıktı!

Yeşilçay, sıklıkla sosyal medyada esprili paylaşımlar yaparak takipçilerine eğlenceli anlar sunuyor. Oyuncu, zaman zaman ev hallerini yansıtırken, oğluyla, yeğeniyle ya da sevgilisi Necati Kocabay ile keyifli anlarını da paylaşmakta. Yeni dizisi Kefaret ile ekranlara gelmesi beklenen oyuncu, çekimler başlamadan önce bir fırsat bulup yine tatile gitmiş anlaşılan.

Yaz sezonunu Bodrum’daki evinde geçiren oyuncu, bu sezon ayrıca Türkiye’nin ilk smart sitcom’u ünvanını taşıyacak olan komedi dizisi Vahşi Şeyler dizisinde de rol alacak. Yoğun bir sürece girecek olan oyuncu, yaz bitmeden bulduğu her fırsatta denize koşuyor ama bu kez bir başka amacı daha vardı!

Oyuncu, bir plajda çekilen videosunda çevreyi göstermeye çalışan kamera arkasındaki kişinin önüne atlayıp, ısrarla kameraya girmek için dönüyor. Mizansen mi yaptı, yoksa gerçekten o an içinden öyle mi geldi bilinmez ama Yeşilçay, takipçilerini olduğu kadar kimi meslektaşlarını da güldürdü.

Oyuncu, videonun konum kısmına da ‘orijinal ses’ notunu düşmüştü.

İşte o paylaşım.

Tatil matil

 

Bu paylaşımının ardından sevgilisi Necati Kocabay’ın yaptığı paylaşımla aslında o kumsalda Nurgül Yeşilçay, oğlu ve başka kişilerle birlikte bir klip çekimindeydi. Kocabay, kamera arkasını fotoğraflayarak kumsaldaki hareketliliğin nedenini de ortaya koymuş oldu…

Nurgül Yeşilçay'ın tuhaflığının nedenini sevgilisi Necati Kocabay ortaya çıkardı! 7