Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi diziler inişte, hangi diziler çıkışta! İşte son dizi karnesi!

Hangi diziler inişte, hangi diziler çıkışta! İşte son dizi karnesi!

tarafından ker_def

Hangi diziler inişte, hangi diziler çıkışta! İşte son dizi karnesi! 7

5.VATANIM SENSİN : Kanal D’nin Kurtuluş Savaşı yıllarında İzmir’in işgal yılları anlatılan dizide, AB’de aldığı 9,35 puanla 2.sırda yer alıyor.

Vatanım Sensin 33. Bölümde savaşın en çirkin yüzü, Azize ve ailesine yüzünü gösteriyor; Cevdet’in verdiği mücadele giderek onu güç duruma düşürüyor!

Londra’da gördüğü tedavi sonrası İzmir’e gelen Cevdet, her şeyin daha da kötüleştiği gerçeğiyle yüzleşir. Azize’nin ölüm haberiyle kahrolan Cevdet, kızları ve annesini korumak için mücadelesine devam etmek zorundadır. Üstelik Mustafa Kemal Paşa emirlerini yerine getirebilmek için Yunan Ordusu içindeki vazifesine geri dönmesi gerekir.

Yunan Kumandan Filipos’u girdiği çatışmada kurtararak kendisini yeniden kanıtlamaya çalışır. Çatışma sırasında Filipos’u, Dağıstanlı’nın elinden kurtaran Cevdet yeni bir düşman kazanır. Dağıstanlı, Cevdet’i hedefi olarak belirler ve onu öldürmek için harekete geçmeye hazırlanır.

Leon Hilal’e kavuşur. Hararetli öpüşme sahneleri bölüme damgasını vurur.

Azize ise Dağıstanlı’nın yanından kurtularak, Cevdet ve ailesini korumaya çalışır. Yaşadığı tekne kazası sonrası savaşın çirkin yüzüyle yüzleşmek zorunda kalan Azize, artık bambaşka biri haline gelir.

Her iki kategorinin ilk on’da yer alan dizileri :

Söz, Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Diriliş Ertuğrul, Bizim Hikaye ve Savaşcı her iki grupta yer alan diziler olmuştur.