Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi diziler inişte, hangi diziler çıkışta! İşte son dizi karnesi!

Hangi diziler inişte, hangi diziler çıkışta! İşte son dizi karnesi!

tarafından ker_def

Hangi diziler inişte, hangi diziler çıkışta! İşte son dizi karnesi! 7

Haftanın dizilerinde ;

Total’in ilk sırasında bu hafta TRT1’in Diriliş Ertuğrul, 14,68 reyting puanı ile bu hafta yine 94. bölümünde birinci sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Star Tv’nin ‘Çukur’ 4.bölümünde aldığı 6,19 puanla 1o. sırada yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında, TRT1’in Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta 95 bölümde aldığı 16,90 puanla birinci sırada yer almıştır. TRT1’in Payitaht Abdülhamit AB’de aldığı 6,60 puanla 10.sırada yer alıyor.

TUTSAK final yaparak, 9.bölümünde ekranlara veda etti.

SEVEN NE YAPMAZ :

Atv’nin sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz dizisi de 11.bölümünde final yaparak ekranlara veda etmiştir. Yusuf Çim ve Ecem Çalık birlikte oynadığı dizi de ekranlara erkan veda eden dizilerden olmuştur.

Pazartesi akşamlara ekranlara gelen Erkan Petekkaya’nın “Kayıt Dışı” iki haftadır yayınlanmıyor. Akla gelen soru, acaba dizi final mi yapacak? Erkan Petekkaya’nın kaza geçirmesi nedeniyle yeni bölüm çekilemediği için yayınlanmadığı söylense de, durum ilerleyen haftalarda ortaya çıkacaktır. Bu akşam da aynı saatte Milyonluk Resim yayınlanacak.

Bu hafta en çok izlenen ilk ona giren dizlere göz atalım.

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.