Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Miran’ı, Kaderimin Oyunu’nun Cemal’i Akın Akınözü, bakın Tuzak dizisinde kimi oynuyor?

Hercai’nin Miran’ı, Kaderimin Oyunu’nun Cemal’i Akın Akınözü, bakın Tuzak dizisinde kimi oynuyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Akın Akınözü, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisine Ivan-Ali karakteriyle katılarak başladı. Bu dizinin ardından 2016’da Arkadaşlar İyidir, 2017’de Payitaht Abdülhamid ve 2018’de de Aslan Ailem dizisinde oynadı.

Ancak oyuncuyu adeta kariyerinde zıplatan dizi Hercai oldu! İlk kez başrolde yer alan Akın Akınözü, Ebru Şahin ile başrolünü paylaştığı atv’nin dizisinde Miran Aslanbey karakteri ile gönülleri fethetti. Sadece yerli değil, yabancı hayran kitlesini de büyüten Akın Akınözü, bu dizide Mardinli köklü bir ailenin oğluna hayat veriyordu.

Hercai'nin Miran'ı, Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü, bakın Tuzak dizisinde kimi oynuyor? 9

Hercai dizisinin yurt dışına satışının iyi gitmesi, oyuncunun da ününü başka ülkelere taşımasını sağladı. Hatırı sayılır bir hayran edinen Akın Akınözü, ardından Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisinde rol aldı. Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve reytingleri çok düşük olunca final yapan dizide Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolü paylaştı.

Bu dizide de iki çocuğunu ve karısını terkedip giden Cemal isimli bir karaktere hayat verdi. Kendisine yeni bir hayat kuran ve zengin bir kadınla evlenen Cemal karakteri, Miran Aslanbey kadar tutmadı. Ancak yine de dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesinde, Akın Akınözü’nün katkısının büyük olduğu da konuşuldu.

Hercai'nin Miran'ı, Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü, bakın Tuzak dizisinde kimi oynuyor? 10

Akınözü’nün yeni sezonda yeni bir dizide rol alacağı da yaz döneminde ortaya çıktı. Tv8 için hazırlanan Tuzak isimli diziyle dönmeye hazırlanıyor genç oyuncu. Bu dizideki partneri henüz belli değil ancak kulislerde Bensu Soral ismi dillendirilmekte. Ayrıca kadroda usta oyuncu Talat Bulut ile birlikte İlayda Çevik ve Esengül Aypek’in de yer aldığı gündeme gelmişti.

Hazırlıkları tamamlanan dizinin yakında sete başlayacağı konuşuluyor ancak henüz kadın başrol oyuncusu belli değil! Bu arada Akın Akınözü hayranlarının en çok merak ettiği konu ise Tuzak dizisinde oyuncunun rolü!

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi gören Akın Akınözü sayesinde dizinin yurt dışında ilgi çekmesi bekleniyor. Oynayacağı karakter ise hayranları tarafından merak konusuydu. Gündeme gelen bilgilere göre Akın Akınözü bu kez bir avukat rolünde.

Hercai'nin Miran'ı, Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü, bakın Tuzak dizisinde kimi oynuyor? 11

Hayranlarının karşısına bambaşka bir rolle çıkmaya hazırlanan oyuncu, Tuzak dizisinde Umut isimli bir avukata hayat verecek. İlk kez böyle bir karakterde yer alacağı için hayranları da heyecanlı. Adaletin temsilcisi bir avukatı oynayacağı Tuzak dizisinde Talat Bulut’un da Aslan isimli bir iş insanına hayat vereceği konuşuluyor.

Senaryosunu usta kalem Eylem Canpolat’ın yazdığı dizide, etkileyici bir intikam hikayesinin anlatılacağı belirtilmekte. Hem senaryo hem de oyuncu kadrosuyla iddialı bir yapım olan Tuzak, Eylül sezonunda tv8 ekranında olacak.