Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice öldü mü? Kadın dizisinde Bahar ve çocuklar kaçtı ama biri öldü!

Hatice öldü mü? Kadın dizisinde Bahar ve çocuklar kaçtı ama biri öldü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
45. bölümü yayınlanan Kadın dizisi, ekran başında diziyi izleyenlerin soluklarını kesen anlara sahne oldu.

Nezir’in adamları Bahar ve çocukları kaçırmak için bir plan yaptı. Arif’i evden uzaklaştırmak için babası ile anlaştıkları ortaya çıktı. Kalp krizi geçiyormuş gibi yaparak Arif’in kendisini hastane götürmesini sağladı.

Olacakları Şirin de önceden Suat’tan öğrendi. Suat, yemeğe çıkardığı Şirin’e, gece yarısı Bahar ve çocuklarının Nezir tarafından kaçırılacağını, Sarp’ın da onu almak için gittiğinde öleceğini ve hepsinden kurtulacaklarını söyledi.

Şirin şaşkınlıkla planı dinledi ama haber vermek için hiç bir girişimde bulunmadı. Bu arada Münir de planı biliyordu ama Suat’ın baskısı nedeniyle Sarp’a anlatamadı.

O gün hasta olan Bahar, çocuklara bakması için annesini çağırdı. Fakat gece Nisan da ateşlendi. Nisan’ın ateşini düşürmek için uğraşırken Yeliz ve Ceyda da eve geldi.

Hatice öldü mü? Kadın dizisinde Bahar ve çocuklar kaçtı ama biri öldü! 8

O sırada kapı yumruklanmaya başladı. Gelen Sarp’tı ve hızlıca onların tehlikede olduğunu, silahlı adamların gelmek üzere olduğunu söyledikten sonra, çocukları kucaklayıp çıktılar.

Binadan çıkmak üzereyken adamların arabasını gördüler. Alt kata saklandılar ve adamların bazıları Bahar’ın evine çıktı. Kapıda Hatice ile tartıştıkları duyuldu. Sarp, binanın kapısı önünde duran adamları silahıyla tehdit etti.

Bu sırada Ceyda’nın Nisan’ı hastaneye götürmek için aradığı Arif, telefonda evdeki sesleri duyup babasının da bu işte olduğunu anladı ve hemen mahalleye geldi.

Arif, arabadan indiğinde Bahar ve çocukları götüren Sarp’ın elindeki silahı gördü. Sarp, hemen Bahar ve çocukları arabaya bindirdi.

Hatice öldü mü? Kadın dizisinde Bahar ve çocuklar kaçtı ama biri öldü! 9

Arif, aracıyla onu takip etmek istedi ancak o anda binadan bir silah sesi geldi. Adamlar koşarak merdivenlerden indi ve ‘Kadın öldü’ diye bağırarak araçlarına binip gittiler. Arif, Bahar’ın evinin camına bakakaldı.

Şimdi herkes kimin öldüğünü merak ediyor. Hatice’nin adamlarla tartıştığı görüntülerde yoktu ancak tartışma eslerinden Hatice ile adamlar arasında bir itiş kakış olduğu anlaşıldı.

Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı Hatice ölecek mi? Vurulan Hatice mi, Yeliz ya da Ceyda mı? Vurulan kişi öldü mü gerçekten?

Bu soruların yanıtlarını ne yazık ki uzun bir süre sonra öğreneceğiz. Çünkü Kadın dizisi, pek çok dizi gibi sezon arası verdi ve bu sürenin bir ay olduğu ile ilgili bilgiler medyada dolaşmakta.

İşte Kadın dizisinde izleyenleri ekrana kilitleyen 45. bölümün finalindeki o sahneler: