Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Şendil hem kilo verdi hem imaj yeniledi, herkesi şaşkına çevirdi!

Hatice Şendil hem kilo verdi hem imaj yeniledi, herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında bıraktığı dizi setlerine tam 5 yıl aradan sonra dönüş yapan Hatice Şendil, geçen sezen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun karakterini canlandırarak yeniden setlere adım atmıştı. Oyuncu, bu sezonun sonlarına doğru ise İyilik dizisiyle yeniden ekranda yer alıyor.

Ancak Hatice Şendil’in hayranları ondaki büyük değişimi de hemen fark etti. Oyuncu, bir hayli kilo verdi ve fit haliyle dikkat çekerken aynı zamanda imajının da yenilenmesi ile daha da gençleştiğini düşünüyor.

Çok uzun bir dizi arası verdiğini hatırlatan Hatice Şendil, geri dönüşte ilk zamanda zorlandığını itiraf etti. Katıldığı davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, “İlk zamanlar biraz yoruldum ama şimdi alışıyorum. Neredeyse 4,5 kilo verdim. O biraz beni yordu. Şimdi her şey yolunda” dedi.

Hatice Şendil hem kilo verdi hem imaj yeniledi, herkesi şaşkına çevirdi! 8

Heyecanının çok yüksek olduğunu ve stresli de olduğunu anlatan Hatice Şendil, “Çok heyecanlıydım, çok stresliydim. O yüzden de böyle kilo verdim. Nasıl olacak? Her şey iyi olacak mı, seyirci beğenecek mi diye. Ama her şey yolunda. Biz de çok güzel çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

İyilik dizisi nedeniyle sosyalleşmekte zorlandığını, yakın çevresinin de diziyi beğendiğini anlatan Hatice Şendil, imaj değişikliğinin nedenini de rolü için olduğunu anlattı.

Hatice Şendil, “Yapım şirketimizin bir talebi oldu benden. Karaktere dair bir styling yapalım istediler. Saçlarımın rengi açıldı, boyu uzadı, daha hareketli bir form verildi” diye konuştu.

Hatice Şendil hem kilo verdi hem imaj yeniledi, herkesi şaşkına çevirdi! 9

Sosyal medyada birçok kişiye benzetildiği yönündeki soru üzerine, bu yorumları bilmediğini anlatan Hatice Şendil, bu saçların çok kullanıldığı için bunun normal olduğunu da ifade etti.

Spor yapmaya devam eden ve dikkatli beslenen Hatice Şendil, set stresi ile birlikte de kilo vermesinin kolaylaştığına değindi.