Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai, Avrupa, Asya ve Latin Amerika’dan sonra şimdi de Afrika’ya açıldı!

Hercai, Avrupa, Asya ve Latin Amerika’dan sonra şimdi de Afrika’ya açıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlandığı dönem Türkiye’de çok sevilen Hercai dizisi yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü büyük üne kavuşturan Hercai şimdi de bir Afrika ülkesinde yayınlanacak.

Mia Yapım imzalı Hercai, 2019’daATV’de yayımlanmaya başladı. Yönetmenliğini Ali İlhan’ın üstlendiği, senaryosunu da Sema Ali Erol’un kaleme aldığı Hercai, üç sezon olarak yayınlandı ve Nisan 2021 tarihinde yayınlanan 69. bölümü ile final yaparak sona erdi. Dizi yayınlandığı dönem Türkiye’de çok sevildi.

Hercai sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gördü. Bugün dünyanın birçok yerinde gösterilen Hercai 30’dan fazla ülkeye satıldı. Hercai Avrupa’dan Asya’ya Kuzey Amerika’dan Latin Amerika’ya kadar birçok kıtada izleyiciyle buluştu.

Hercai, Avrupa, Asya ve Latin Amerika’dan sonra şimdi de Afrika’ya açıldı! 7

Şimdi Hercai için Afrika’yı fethetme zamanı. Çok sevilen dizi şimdi de Afrika ülkesi Tanzanya’da gösterilmeye başladı. Hercai’nin ilk bölümü 20 Nisan günü Tanzanya-Azam kanalında izleyicinin karşısına çıktı.

Hercai yayınlandığı dönem başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü, ekranların en sevilen çiftlerinden biri haline gelmişti. Reyyan ve Miran karakterlerini canlandıran çift, sosyal medya paylaşımlarında iddiasını sürdürmüştü. Dizi üç sezonda büyük başarılar kazandı ve iki ünlü isim de Hercai sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı.

Dizinin başrol oyuncularından Ebru Şahin halen yine ATV’de yayınlanan Destan dizisiyle ekrana geliyor. Bu dizideki performansıyla büyük başarı yakalayan oyuncu kariyerindeki yükselişini sürdürüyor. Akın Akınözü ise Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Akın Akınözü özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük bir hayran kitlesine sahip.