Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu dansıyla sosyal medyayı salladı!..

Hayal Köseoğlu dansıyla sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Açelya’ karakterinden sonra son dönemin en başarılı dizilerinden Mahkum ile ekranlara geri dönen oyuncu Hayal Köseoğlu, psikopat ve suç makinesi rolündeki ‘Sasha’ karakterini başarıyla canlandırıyor.

Performansıyla beğeni toplayan oyuncu zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla ilgi çekti.

Dans ettiği anları sosyal medyada paylaşan Hayal Köseoğlu’nun dans videosu hayranları tarafından kısa sürede çok sayıda beğeni ve övgü dolu yorumlar aldı.

Hayal Köseoğlu’nun paylaşımına hayranları tarafından, ‘Bravo’, ‘Güzelliğe bak!’, ‘Enerjin harika’, ‘Maaşallah’ gibi pek çok yorum yapıldı. Oyuncunun dans ettiği anlar kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı ‘Barış’ karakterinin sağ kolu, hiç acıması olmayan bir seri katil olan ‘Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun ’10 numara Cuma gecesi’ notunu düştüğü paylaşımı takipçilerini mest etti.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Dijital bir projeye başlayacağını belirterek, yeni projesinin belgesel kıvamında bir proje olacağını söylemişti.