Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayal Köseoğlu’nun dekoltesi, Şevval Sam’ın asaleti, Melis Sezen’in rahatlığı sosyal medyanın gündemi!

Hayal Köseoğlu’nun dekoltesi, Şevval Sam’ın asaleti, Melis Sezen’in rahatlığı sosyal medyanın gündemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlara her gün yenileri ekleniyor… Oyuncular birbiri ardına yeni pozlar paylaşıyor ve hayranlarını da fazlasıyla etkiliyor.. Hayal Köseoğlu, Şevval Sam, Melis Sezen, Yasemin Allen ve Aslıhan Güner üst üste pozlarıyla takipçilerini adeta mest etti.

Mucize Doktor dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından siyahlar içindeki dekolteli bir pozunu yayınladı. Hayranları 50 binden fazla beğeni bıraktı ve “Fazla güzelsin” diye yorum bıraktı. Ece Dizdar bu poz için “Parçalıycam artık” diye yazdı.

Hayal Köseoğlu'nun dekoltesi, Şevval Sam'ın asaleti, Melis Sezen'in rahatlığı sosyal medyanın gündemi! 11

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam da kırmızılar içinde asalet dolu bir pozunu yayınladı. “Yılın son Cuma günü” notu ile birlikte paylaşımda bulunan Sam’a kısa sürede binlerce beğeni geldi. Kimi hayranları, “Aşk kadını, çok güzelsin” diye yorumlar yaptı.

Hayal Köseoğlu'nun dekoltesi, Şevval Sam'ın asaleti, Melis Sezen'in rahatlığı sosyal medyanın gündemi! 12

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat vermekte olan Melis Sezen de hesabından rahatlığını sergiledi bir pozunu yayınladı. Başarılı performansı ile övgü alan, güzelliği ile de hayranlarının birçok iltifatta bulunduğu oyuncu, mutfak pozuyla göz doldurdu. Bir takipçisi, “Ateş ediyorsun” diye yazdı.

Hayal Köseoğlu'nun dekoltesi, Şevval Sam'ın asaleti, Melis Sezen'in rahatlığı sosyal medyanın gündemi! 13

En son İyi Günde Kötü Günde isimli dizide izlediğimiz Yasemin Allen ise Alem Dergisine verdiği pozla dikkat çekti. “Tablo gibisin” diye yorum bırakan takipçiler, çiçekler gibi çok güzel olduğuna yönelik ifadeler kullandı. Paylaşıma 25 binden fazla beğeni yapıldı.

Hayal Köseoğlu'nun dekoltesi, Şevval Sam'ın asaleti, Melis Sezen'in rahatlığı sosyal medyanın gündemi! 14

Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterine hayat vermekte olan Aslıhan Güner de hoş bir pozuyla instagram hesabından takipçilerinden iltifatlar aldı. “Küçük bir yılbaşı sürprizimiz var” diye yorum yazan Güner, hayranlarını da bu sürpriz konusunda meraklandırdı. Oyuncu, dizideki başarılı performansının yanı sıra sosyal medyada da paylaşımları ile büyük ilgi görüyor. Bu pozuna da 300 binden fazla beğeni geldi.

Hayal Köseoğlu'nun dekoltesi, Şevval Sam'ın asaleti, Melis Sezen'in rahatlığı sosyal medyanın gündemi! 15