Ana sayfa Güncel Haberler Oktay Kaynarca’nın takipçileri dikkat izleniyorsunuz!

Oktay Kaynarca’nın takipçileri dikkat izleniyorsunuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, meslektaşları Esra Bilgiç, Uraz Kaygılaroğlu ve Birand Tunca ile birlikte çeşitli derneklere yardımda bulunmak maksadıyla sosyal medyada bir oluşuma imza attı. Geçtiğimiz hafta başlayan canlı yayın buluşmalarının ikincisi yapıldı.

Kaynarca, bu sohbet sırasında koronavirüs salgını ve sonrasında gelen sokağa çıkma yasaklarında evde vaktini nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Günün nasıl geçtiğini fark edemeyenlerden birisinin de Kaynarca olduğu ortaya çaktı. Ünlü oyuncunun, sosyal medyadan gelen mesajlara zaman harcadığı birçoğunu da okumaya çalıştığını biliyor muydunuz?

Oktay Kaynarca, bir gününü nasıl geçirdiği ile ilgili şu detayları anlattı:

“Ben film seyretmedim, dizilere baktım, bir tane diziyi bitirmek üzereyim. Polisiye bir diziye bakıyorum. Sosyal medyada bir sürü şey geliyor, onların hepsini okuyup, değerlendirmeye çalışıyorum. Gelen bir yazıya takılıyorsun, onun ardından gelen başka bir yazıya takılıyorsun. Birden bakıyorsun, günün yarısı geçmiş.Genelde öyle oluyor. Arkadaşlar, whats app grupları, onlara cevap ver, konuş, sohbet et… Bir de evdeki işlerle uğraşıyoruz. Köpekler uğraşırken akşam oluyor.Bir şeyler karalamaya, yazmaya çalışıyorum. İleride işime yarayacak diye düşünüyorum.”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.