Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı dizisi yeniden ekrana gelmeli mi, yeniden izlemek ister misiniz?

Hayat Şarkısı dizisi yeniden ekrana gelmeli mi, yeniden izlemek ister misiniz?

tarafından ker_def
Burcu Biricik’in Hayat Şarkısı dizisindeki hallerini siz de özlediniz mi?
Televizyon Gazetesi Analiz

Hayat Şarkısı dizisinin izleyicilerde bıraktığı anılar hala taptaze…

Hele ki Burcu Biricik’in dizi daha başlamadan çeşitli yorumcular tarafından ‘bu rolün altından kalkabilir mi’ şeklindeki itirazlarına müthiş bir Hülya portresi çıkartarak yanıt vermesi de dikkate değerdi.

İki sezon ekranda kalan Hayat Şarkısı dizisinden büyük keyif alan izleyiciler, onun yerine şu anda hangi diziye koysalar da olmuyor…

Bir umut, Burcu Biricik’in atv ekranlarındaki 8. Gün dizisi acaba Hayat Şarkısı’nın yerine konulabilir mi diye düşünüldü, ancak dizinin ömrü kısa sürdü ve Biricik de aslında Hayat Şarkısı’ndan sonra yeni rolüyle ivme kaybetti.

Şimdilerde ise Hayat Şarkısı dizisinin fanları sosyal medyada, internet ortamında diziye olan özlemlerini dile getirmekteler.

Dizi tekrar prime time’da ekrana gelse şu andaki birçok yapımdan daha iyi sonuçlar alacağı da kesin…

Hülya Çamoğlu Cehver’in hikayesinin sıcaklığı, duygusu, izleyicide bıraktığı izi çok farklıydı.

Hülya’yı bu seviyeye taşıyan Burcu Biricik de kariyerinin en başarılı işine imzasını atmıştı.

Gözlerinden duygu akan bir Hülya ile karşı karşıya kalan tüm dizi fanları, hayret etmiş ve Biricik’i takdirle anmıştı…

Olgun Toker’in hayat verdiği Mahir karakteri de dizinin baskın isimlerinden di ve hala Mahir karakterinin çok arandığına eminiz…

Hayat Şarkısı dizisini siz de özlediniz mi?

Kanal D, diziyi belki yeniden uygun bir saatte yayına alır ve dizi fanlarının beklentilerini karşılar…

Ya da sitemizin arşivinden Hayat Şarkısı dizisinin bölüm videolarını izleyerek özleminizi dindirebilirsiniz…

HAYAT ŞARKISI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayat Şarkısı dizisi yeniden ekrana gelmeli mi, yeniden izlemek ister misiniz? 7

9 Şubat 2016’da ekrana gelen ve 6 Haziran 2017’de final yapan dizinin genel hikayesi ve oyuncu kadrosunu yeniden hatırlayalım…

Hikaye ve Künye
Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü’nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü’nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz
Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler (Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş (Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç (Küçük Nilay)