Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı, Masumlar Apartmanı ve Ab-ı Hayat! Birkan Sokullu’nun ilgi çeken kariyer stratejisi!

Hayat Şarkısı, Masumlar Apartmanı ve Ab-ı Hayat! Birkan Sokullu’nun ilgi çeken kariyer stratejisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında dünyaya gelen Birkan Sokullu, televizyon dizileri ve sinema filmleri ile kendisine çok etkileyici bir kariyer oluşturdu. 2008 yılında başladığı oyunculuk mesleğinde Küçük Kadınlar dizisinin Ayaz karakterinde dikkat çeken Birkan Sokullu, Küçük Sırlar isimli diziyle de tanınmıştı.

Kurt Seyit Şura ve Hayat Şarkısı gibi unutulmaz projelerle ismi anılan Birkan Sokullu, hep birbirinden çok farklı karakterler ile hayranlarının karşısında olmaya özen gösterdi.

Bir Aile Hikayesi ve Masumlar Apartmanı dizileri ile geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazanan oyuncu, ayrıca Netflix’te yayınlanan Rise of Empires Ottoman isimli 6 bölümlük ilk sezonda İtalyan savaşçı Giovanni karakterindeki performansıyla gönülleri kazanmıştı.

Bugüne kadar birçok farklı projede ve birbirinden çok farklı rollerdeki başarısını izlediğimiz oyuncu, şimdi de Ab-ı Hayat isimli yeni Star TV dizisinin başrolünde bulunuyor.

Hayat Şarkısı, Masumlar Apartmanı ve Ab-ı Hayat! Birkan Sokullu'nun ilgi çeken kariyer stratejisi! 3

Masumlar Apartmanı’nda herkesi şaşkına çeviren Han karakterinden sonra, Ab-ı Hayat dizisinde Kemal olarak izleyeceğimiz oyuncu, hikayenin de ana karakterine hayat verecek. Hep 30’lu yaşlarda görünen bir adamın zamansız hikayesi olarak yansıtılan Ab-ı Hayat dizisi, ‘ölümsüzlük suyu’ anlamına gelen ismiyle de farklı bir proje olacak gibi gözüküyor.

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olacağını düşünen izleyiciler, iki oyuncuyla ilgili sosyal medyada çok olumlu yorumlar paylaşıyor.

Ab-ı Hayat dizisinin henüz tam olarak detayları bilinmeyen hikayesi de gizemli bir ortam oluşturuyor. OGM Pictures gibi son dönemin etkili yapım şirketi tarafından hazırlanan Ab-ı Hayat dizisinde çekimler başladı.

Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Ecem Çalhan, Hümeyra ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 2023 yılının en önemli projelerinden birisi olması bekleniyor.