Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Sırları dizisi izleyicide farklı bir bağımlılık yaratacak

Hayat Sırları dizisi izleyicide farklı bir bağımlılık yaratacak

tarafından ker_def

Hayat Sırları dizisi izleyicide farklı bir bağımlılık yaratacak 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Hayat Sırları dizisiyle ilgili yorumlarını köşesine taşıdı:

‘Hayat Sırları’ Yepyeni Bir Tat mı?
‘Bir sırrı devamlı surette saklamak, insanın ruhunu en çok olgunlaştıran şeydir’ demiş ünlü yazar Honore de Balzac… Sır saklamak zor iştir gerçekten de… Saklamanın yarattığı baskıcılıkla, insan ruhunu esir alır. Hele bu sır birilerinin yaşamını etkileyecek türden hayat sırlarıysa daha da büyük yük bindirir insanın omuzlarına… Her an açığa çıkma korkusu ayaktaki pranga gibidir, açığa çıkmayan sır olmaz, gerçeğinde!

Tüm bu olumsuz yönlerine karşın sırların insan hayatına kattığı heyecanın apayrı bir çekiciliği olduğunu da kabul etmek durumundayız. Sırlarla gelişen konulara sahip olan dizilerin basit öykülere tercih edilmesi de bundan.

Nitekim yeni sezonla birlikte yapımlarını ekrana çıkartmaya başlayan kanallar, sadece aşk üçgenleriyle gelişen konulardan doğan bıkkınlığı kırıp fark yaratmak için sırlardan, geçmişten gelen gizli kapaklı işlerin intikamcılığından, çifte hayatların sürdürüldüğü entrikalı aksiyonlardan güç almayı seçmişler… Star TV’nin yakında izleyiciyle buluşturacağı, televizyon alışkanlığımıza yepyeni bir tat katacağını umduğum ‘Hayat Sırları’ da bunlardan biri! İzleyicisine sunabileceği neler var elinde derseniz… Tanıtımı üstünden ön değerlendirmede bulunarak aktaralım kısaca.