Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Sırları dizisi izleyicide farklı bir bağımlılık yaratacak

Hayat Sırları dizisi izleyicide farklı bir bağımlılık yaratacak

tarafından ker_def

Öte yandan genel sanat yönetmenliğini ‘Merhamet’, ‘Çoban Yıldızı’ gibi dizilerden tanıdığımız Gül Oğuz’un üstlenmesi, yönetmen koltuğunda da Murat Can Oğuz’un oturması dizinin içeriğini yansıtırken kadına yönelen bir yol izlenmekle birlikte erkek egemen bir atmosfer sunulacağını düşündürmekte.

2000 metre karelik bir alanda 50 kişilik ekiple özel bir dekor çalışması yapılan ‘Hayat Sırları’nın genel hikâyesine gelince… Şu aşamada oldukça çarpıcı bir yapım vaat ediyor gibi! Kuzgun Ailesi’nin apartmanındaki ve mutfağındaki yaşanmışlıklara tanık olacağımız hikâyede, aşk da var can acıtan sırlar da… Yani her nabza göre şerbet mevcut bu işte!

Yıllardır kimseye anlatamadıkları ve sırtlarında ağır yük olarak taşıdıkları büyük sırların, günün birinde bin bir güçlükle oluşturdukları yuvanın temeline konacak bombaya dönüşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak olan Kuzgun Ailesi, birer birer açığa çıkan sırların hayatlarını darmadağın etmesine karşı mücadele verirken bir yandan da sımsıcak sevgi tablosu yaşatacaklar bize.