Ana sayfa Sosyal Medya Haydi hayırlı olsun!! İsmail Demirci, instagram’ın kralı oldu!

Haydi hayırlı olsun!! İsmail Demirci, instagram’ın kralı oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakteriyle ekranlara gelen İsmail Demirci, son yaptığı instagram paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncu, dizinin çekimleri nedeniyle Ordu’da şu sıralar. Diziyi izleyenler bilir, Kuzey karakterinin ağzından ‘King Of The North’ sözü düşmüyor!

Game Of Thrones’a gönderme yapıp, kendisini de Kuzey’in kralı ilan eden karakteriyle birlikte, son verdiği fotoğraf ise gülümsetti.

Aslıhan Güner ile birlikte başrolünde oynadıkları dizideki karakteri, hayli esprili bir kişilik. Kendisinin de günlük hayatta esprili bir isim olduğunu, sosyal medyayı takip edenler biliyor.

Oyuncunun bir goril resminin önünde çekilen fotoğrafına ‘Sirk’ notu düştüğü görülmekte. Takipçileri ise bu durumu “Kral, King of the north, kralımız” şeklinde yorumlamaya başladılar.

İsmail Demirci’nin bu eğlenceli fotoğrafına yorum yapanlardan birisi de eşi Hande Soral’ın kardeşi Bedirhan Soral’dı.

Bir süredir instagram sayfasındaki takipçi sayısını yükseltmeye çalışan oyuncuya Aslıhan Güner de yardımcı olmuş ve kendi sayfasından partnerine takipçi istemişti.

Sonunda 1 milyon takipçiye ulaşan İsmail Demirci’ye Bedirhan Soral da “Oooo 1 Mn” yorumu yapınca İsmail Demirci’nin de gururla “Ne sandın” yanıtını verdiği görülüyor.

Gerçi milyonlarca hayranı olan pek çok ünlü isim var ama İsmail Demirci’yi 1 milyon bile mutlu etmiş! O da takipçileri tarafından ‘Kral’ ilan edilmiş bile!

İşte Demirci’nin o paylaşımı:

Sirk ????

Haydi hayırlı olsun!! İsmail Demirci, instagram'ın kralı oldu! 7