Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’dan iddialı, Hazar Ergüçlü’den gizemli, İrem Helvacıoğlu’ndan şefkat içeren paylaşımlar

Seray Kaya’dan iddialı, Hazar Ergüçlü’den gizemli, İrem Helvacıoğlu’ndan şefkat içeren paylaşımlar

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiği yeni fotoğraflara bakalım. İlk olarak Alev Alev dizisinde oynayan Hazar Ergüçlü’nün paylaşımında gizemli haller yer alıyor. Bir moda çekiminden olduğu tahmin edilen fotoğrafta oyuncunun yüzünün kırmızı bir çerçeve içine alınmış hali görülüyor.

Hazar Ergüçlü, çok sık olmasa da zaman zaman paylaşım yapan bir isim ama tüm paylaşımlarını da yoruma kapatıyor. Şu sıralar yeni dizisi ile gündemde olan Hazar Ergüçlü’nün, ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün çektiği pozunu aşağıda görebilirsiniz…

@muhsinakgunofficial ⚡️⚡️⚡️⚡️

Seray Kaya'dan iddialı, Hazar Ergüçlü'den gizemli, İrem Helvacıoğlu'ndan şefkat içeren paylaşımlar 8

İrem Helvacıoğlu ise Özcan Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği Sen Çok Bekledim dizisinde rol alıyor şu sıralar. Dizi henüz başlamadı ama Star TV’de yayınlanacak. Oyuncu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteriyle ekranlara gelmişti en son.

Yeni dizisi heyecanla beklenen İrem Helvacıoğlu’nun kucağında sevimli bir yavru köpekle pozu, son sosyal medya paylaşımı.

Oyuncunun bir anne şefkatiyle sevimli köpeği nasıl omuzunda tuttuğunu görebilirsiniz aşağıdaki paylaşımda…

????

Seray Kaya'dan iddialı, Hazar Ergüçlü'den gizemli, İrem Helvacıoğlu'ndan şefkat içeren paylaşımlar 9

Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteri ile büyük dikkat çeken Seray Kaya ise şu sıralar atv’de yayınlanan dönem dizisi Kuruluş Osman’da oynuyor.

Seray Kaya, dizinin yeni bölümünden tüyo veriyor adeta son paylaşımıyla. İddialı bir yapım olan dizide işlerin karışacağını söyleyerek merak uyandırmış.

İşte Kaya’nın paylaşımı…

İşler karışıyor⚡️????⚡️
@kurulusdizisi