Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir’de çıldırtan sahne!

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir’de çıldırtan sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 20. bölümü yayınlanan TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de izleyenlerin eleştirilerine neden olan bir sahne vardı. Cemile ve Nuh’un evlendiği sahnede herkesin dikkatini çeken ve ekran başındakileri kızdıran o sahnede, oyuncuların uzun uzun birbirlerine bakıp durmaları adeta sinir etti!

Cemile ve Nuh arasındaki ilişkiyi öğrenen Mehdi’nin sırtından vurulmuş gibi verdiği tepkiyi anlamakta zorlandı izleyici. Mehdi’nin iyice maçolaşan hallerinden sonra düğüne geldiği o anlarda yaşananlar da üstüne tuz biber ekti.

Mahallelinin büyük kısmının Mehdi’den korkup düğüne gelmedikleri şeklindeki sözler, izleyiciye ‘Korona yüzünden sahne kalabalık olmasın diye böyle bir söylem oluşturulmuş’ düşüncesini doğurdu. Aslında mantıklıydı da ama bir taraftan da Mehdi’ye bambaşka bir rol yükleniyordu!

Kimi izleyiciler, mahallelinin Mehdi’den korkup gelmemesi meselesine “Mafya mı bu?” diyerek karakterin yanlış bir yere konumlandırıldığı düşüncesinde.

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 17

Sahne ile ilgili tek eleştiri bu değildi tabii…

Zeynep’in düğüne gelir gelmez oynamak için kalkmayacağını söyleyip, kalktığında da herkesten daha çok göbek atması da bir başka meseleydi! Yine de dans konusunda zaten yetenekli olduğu bilinen Demet Özdemir’in göbek attığı sahneler keyifle izlendi.

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 18

Tam o esnada Mehdi’nin gelmesiyle müziğin susması ve uzun bir süre oyuncuların birbirlerine bakıp durmaları ise eleştiri konusu oldu. İzleyenleri çıldırtan bu sahne için “Hint dizilerinde bile bu kadar bakışmıyorlar!” yorumu yapılmakta.

Sosyal medyada izleyiciler, uzun uzun birbirlerini süzmelerini garipsediklerini belirten yorumlara devam ediyorlar. Hakikaten bu sahneyi uzatmak, belki de etkisini arttırmak için yapılsa da izleyici artık uzun yıllardır dizi sektöründe zamanı uzatmak için yapılan bu bakışmalardan hiç hoşnut değil ve sinir oluyor!

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 19

Mehdi’nin salona herkesi dövecek gibi girip, sinirli sinirli yürüyüp, dik dik uzun uzun Cemile’ye bakması, ardından Zeynep’le bakışması, sonra herkes yerine otururken Zeynep’in sahnede kalakalması gibi kimi durumlar da izleyenlerin eleştirilerini aldı.

Pek çok izleyici de sırf çok iyi Zeybek oynadı diye Zeynep’in Mehdi konusunda yumuşamasının da saçma olacağı, onca resti çektikten sonra bir anda her şeyin değişmesinin de saçma olacağı görüşünde. Gerçekten böyle mi olur izleyip göreceğiz…

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 20

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 21

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 22

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 23

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 24

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 25

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 26

Bu nedir yahu? Hint dizilerini bile geçti! Doğduğun Ev Kaderindir'de çıldırtan sahne! 27