Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor.

Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Genç oyuncu Berk Cankat bugüne kadar bir çok projede yer aldı.  ‘Güzel Köylü’ dizisinde canlandırdığı ‘Cem’ karakteriyle çıkışını yapan  oyuncu ‘Yıldızlar Şahidim’ ve ‘Gülizar’ dizilerinde başrol oynadı.

Son olarak 2018 yılında yayınlanan ‘Bir Deli Rüzgar’ dizisinde ‘Uğur’ karakterini canlandıran Berk Cankat, geçtiğimiz aylarda twitter hesabından yaptığı paylaşımla önüne gelen senaryolara ve onları yazan senaristlere çok sert tepki göstermiş. ‘Böyle yazacaksanız ben bu işte yokum’ diyerek resti çekmişti.

Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor. 9

Berk Cankat “Yazmayın kardeşim. Böyle yazacaksanız eğer yazmayın! Hatta siz toplum içine de karışmayın çünkü bu düşünce yapısıyla sizler çok tehlikelisiniz. Yaşadığınız dünyadan mı bir habersiniz? Yoksa yaşadığınız topraklarda gerçekleşenlerin hiçbirini umursamayacak kadar omurgasız mısınız?” sözleriyle gündem olmuştu.

Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor. 10

Oyuncu, “Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah! 2021’in yarısı olmadan 182 kadın katledilmiş ve siz hala pişkin pişkin senaristim diye dolanıyorsunuz. Yazdığınız çöpün daha 50’nci sayfası dolmadan kadına şiddet, aile içi taciz, hayvan katletme, kuma getirme ve daha nice çirkinliği normalleştirerek o yarım yamalak kullandığınız ana dilinizle çok güzel anlatmışsınız. Bravo! “Ama abee bunlar satıyo, bunlar izleniyoo, izleyici bunu istiyo!” değil mi? Siz de haklısınız. Kimilerine göre para ve başarı için her yol mübah. Ben yokum kardeşim.” diyerek ekranlardan uzak olma nedenini anlatmıştı.

Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor. 11

Ancak hayranları genç oyuncuyu özledi. Berk Cankat’ın instagram hesabından son paylaştığı yukarıda ki fotoğrafın altına pek çok hayranı, ‘Ekranlara dön artık, seni özledik’ şeklinde yorumda bulundu.