Ana sayfa Sosyal Medya Setlere geri dönmeye hazırlanan Hazal Kaya’nın yeni imajı çok beğenildi!

Setlere geri dönmeye hazırlanan Hazal Kaya’nın yeni imajı çok beğenildi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya ekranlara son olarak dünyaca ünlü ‘Shameless’ dizisinden uyarlanan ‘Bizim Hikaye’ dizisi ile geldi. 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi doğuran oyuncu bir süredir ekranlardan uzaktı.

Hazal Kaya’yı özleyen hayranlarına, oyuncunun yeni bir diziye başlayacağının müjdesini vermiştik.  Yeni sezonda yepyeni bir projeyle karşımızda olacak olan oyuncu, yeni projesi için hazırlık yapıyor. Hazal Kaya’nın ilk işi ise imaj değişikliğine gitmek oldu.

Setlere geri dönmeye hazırlanan Hazal Kaya'nın yeni imajı çok beğenildi! 7

Ünlü oyuncu yeni projesi için saçlarını farklı bir renge boyattı. Hazal Kaya, imajını yeniler yenilemez ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaştığı fotoğrafın altına ise ‘Sizce ben ‘çok yorgunum abi deli gibi tatil yapıp bütün kış yatıcam!’ deyip asla tatile gidemeden diziye başlamış mıyımdır?’  ifadelerini kullandı. Hazal Kaya fotoğrafı,  senaryo çok tatlıydnı napim’ hasthagiyle paylaşarak kararında senaryonun etkili olduğunun da  altını çizdi. Kaya’nın imajı takipçileri tarafından çok beğenildi.

Hazal Kaya yeni dizisinde, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan birisini canlandıracak. Bu arada dizinin erkek oyuncusu henüz belli değil. Ancak bir süredir Buğra Gülsoy’un adı geçiyor. Son olarak ‘Uyanış Büyük Selçuklu’ dizisinde rol alan oyuncu, dizinin sona ermesiyle tatile girmişti. Halen herhangi bir proje içinde olmayan Gülsoy’un bu yeni dizide rol alması kuvvetli ihtimal. Dizinin adının ne olacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.