Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrıldığına hala inanamıyor! Ama onun bambaşka bir projesi var!

Hayranları Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrıldığına hala inanamıyor! Ama onun bambaşka bir projesi var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in kış sezonunda pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi kısa süre önce başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Hayranları Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılığına bir türlü inanamıyor. Ancak inansalar iyi olur çünkü başarılı oyuncunun bambaşka bir projesi var.

Üçüncü sezonuna hazırlanan Teşkilat dizisi, birinci sezon finali bölümünde Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Hakan Boyav gibi oyuncularının ayrılığıyla gündeme gelmişti. Birkaç hafta sonra herkesi şok eden haber gündeme bomba gibi düştü. Dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan ve ana karakter Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul da Teşkilat’ta ayrılmıştı.

Önce kimse bu habere inanmadı. Ancak Çağlar Ertuğrul ve yapım şirketinden haberi doğrulayan açıklama geldi. Buna rağmen Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrıldığına inanmayanlar var. Ancak bu izleyicilerin artık bu gerçeği kabul etmesi gerek. Çünkü Çağlar Ertuğrul’un yeni sezon için bambaşka bir projesi var.

Hayranları Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrıldığına hala inanamıyor! Ama onun bambaşka bir projesi var! 7

Çağlar Ertuğrul, muhabirlere yaptığı açıklamada yeni bir sinema filmi senaryosu yazdığını söyledi. Filmi yakında çekmek üzere plan yaptıklarını söyleyen Çağlar Ertuğrul bu yeni projesinde Teşkilat’taki rol arkadaşı Deniz Baysal’ın da rol almasını istediğini belirtti. Ertuğrul, “Deniz Baysal için de çok güzel bir rol yazdım orada ama bakalım Deniz dizi setinden fırsat bulup gelebilirse” dedi.

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat’ın, birkaç hafta önceki sezon finali bölümüne büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmuştu. Hatta ilk sezon finalinden sonra da oyuncunun diziden memnun olmadığını ve ayrılacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Şimdi Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul’un yerine hangi oyuncunun geleceği çok büyük merak konusu. İlk bölümünden bu yana Teşkilat’ın ana karakteri Serdar’ı başarıyla canlandıran Çağlar Ertuğrul’un yerine çok güçlü bir ismin gelmesi gerekiyor. Özellikle aynı akşam Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisiyle büyük bir rekabet yaşayan dizinin yeni sezonda nasıl bir hikayeyle izleyici karşısına çıkacağı şimdiden tartışılmaya başladı.