Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinin büyük sınavı yeni başlıyor!

Kaderimin Oyunu dizisinin büyük sınavı yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisi ilk 6 bölümüyle çok dikkat çeken bir proje oldu. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Geçen hafta atv ekranında izleyicilerle buluşan Yalnız Kurt dizisi ile birlikte bir grup izleyicisini kaybeden Kaderimin Oyunu dizisi için bundan sonra her bölüm sınav niteliği taşıyor.

Star TV’nin izlenme oranlarını yükselten dizi olan Kaderimin Oyunu, şayet bundan sonraki bölümlerde hem heyecanı yükseltemez hem de etkili sahneler ortaya koyamaz ise izleyici ilgisinin daha da çok düşme tehlikesi bulunuyor.

Dizinin 7. bölümü bu akşam yayınlanacak ve heyecanlı anlar yaşanacak. Gerçekler ortaya çıkacak mı? Helin, Asiye’nin kim olduğunu öğrenebilecek mi? Herkesin merakla beklediği sorunun yanıtı ortaya çıkacak.

Şimdi herkes gerçekler yoksa ortaya mı çıkıyor diye sorarken nefesler 7. Bölümde yaşanacaklar için tutuldu. Helin, Asiye’nin gerçek kimliğini öğrenecek mi? Cemal Mahir’in nikah şahidi olacak mı? Tüm bu sorualr ve çok daha fazlası bu akşam Kaderimin Oyunu’nda.

Yapımını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’, soluk soluğa izlenecek bir bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldığı Kaderimin Oyunu yayınlanan tanıtımı ile büyük merak uyandırdı.

‘Kaderimin Oyunu’, her Cuma Star’da…