Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları, Gülümse Kaderine dizisi ile ekranlara dönecek olan Mine Tugay’ı izlemek için sabırsızlanıyor!..

Hayranları, Gülümse Kaderine dizisi ile ekranlara dönecek olan Mine Tugay’ı izlemek için sabırsızlanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Mine Tugay Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 2019-2020 yıllarında Kanal D dizisi Zalim İstanbul’da ‘Şeniz Karaçay’ karakterini canlandıran oyuncu son olarak Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisinde ‘Güler Kiler’ karakterine hayat verdi.

İnstagram’da karavan pozunu yayınlayan oyuncun fotoğrafa, ‘Bir set klasiği: karavan’ notunu düştü. Oyuncunun fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Hayranları oyuncuyu çok özledikleri ve yeniden ekranlarda görmek için sabırsızlandıklarına dair pek çok yorumda bulundular. Oyuncunun kadrosunda yer aldığı Fox TV’de yayınlanacak Gülümse Kaderine dizisi hem oyuncu kadrosu hem de çarpıcı hikayesiyle dikkat çekiyor.

Hayranları, Gülümse Kaderine dizisi ile ekranlara dönecek olan Mine Tugay'ı izlemek için sabırsızlanıyor!.. 7

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın dram dolu hikayesini anlatan dizi ilk bölümüyle 27 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek.  Yapımını Avşar Film, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği dizide Mine Tugay’ın Zalim İstanbul dizisinde birlikte rol aldığı genç oyuncu Bahar Şahin başrolde yer alıyor.

Zalim İstanbul’da Mine Tugay ve Bahar Şahin’in ölümcül mücadelesini unutmayan izleyiciler Gülümse Kaderine dizisinde bu iki oyuncuyu yeniden bir arada izleme şansı bulacak.Gülümse Kaderine’de ayrıca Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda rol alıyor.

Gülümse Kaderine’nin hikayesi ise şöyle: Eda ve Yaren Bursa’da yetiştirme yurdunda büyümüş, birbirlerini kardeş olarak kabul ederek kimsesizliklerini avutmaya çalışan iki genç kızdır. Yaren üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olmak istemektedir. Eda ise liseyi yarıda bırakmış, okuyarak bir yere varamayacağını düşünmektedir.

İkisi de on sekiz yaşını doldurdukları için artık kendi hayatlarını kurmak isterken, iki kızın kaderi gittikleri bir ev partisinden sonra trajik bir şekilde tamamen değişecektir… Yaren kendisinden saklanan geçmişinin sırlarına doğru bir yolculuğa çıkarken, Eda bu yolculukta bütün krizleri fırsata çevirmeye başlar.