Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101 ile öne çıkan İpek Filiz Yazıcı’nın başrol oynayacağı yeni projesi belli oldu!

Aşk 101 ile öne çıkan İpek Filiz Yazıcı’nın başrol oynayacağı yeni projesi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde dikkat çeken genç oyunculardan birisi olan İpek Filiz Yazıcı, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 ile iyi bir çıkış yakalamış, ardından dizi ve sinema projeleri peş peşe gelmişti.

2016 yılında Babam ve Ailesi isimli diziyle oyunculuğa başlayan genç isim, sonrasında farklı yapımlarda boy gösterdi. 7 Yüz isimli diziden sonra Kayıtdışı’nda Tuğba karakterini canlandıran İpek Filiz Yazıcı, TRT!’in dizisi Elimi Bırakma ile tanınmaya başladı.

Netflix imzalı Aşk 101 dizisindeki Işık olarak gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu son olarak da Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde ve yine Netflix’te yayınlanan, bir gençlik filmi olarak konusuyla dikkat çeken UFO adlı filmde yer almıştı.

İpek Filiz Yazıcı - Mert Ramazan

İpek Filiz Yazıcı’nın yeni projesi ise Öner Arslanel’in patronu olduğu Fabrika Yapım’ın Atv için çekeceği “İçimizdeki Ateş” yazlık dizisi oldu. Genç oyuncu, Nimet Erdem ile Veli Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı dizisinde başrolü yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören ile paylaşacak. Diziyi 4N1K serisi ile büyük ses getiren başarılı yönetmen Murat Onbul çekecek.

Mayıs başında sete çıkacak olan dizinin haziran ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. Bir gençlik dizisi olacağı tahmin edilen İçimizdeki Ateş’in konusuyla ile ilgili henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.