Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı…

Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler kadın oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, No:309 dizisinden sonra oynadığı Erkenci Kuş ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde de büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Dizinin yayınlanması ve sonrasında başka ülkelere satışı ile birlikte yapımcıların da aradığı yıldız olarak teklif üstüne teklif almakta.

Demet Özdemir, romantik komedi yapımlarından sonra dram dizisinde oynamak istediğini söylemiş ve Erkenci Kuş’tan sonra da tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile partner olarak kamera karşısına geçmişti. Bu dizideki rolüyle de beğeni toplayan ve dram türünde de başarılı bir oyunculuk sergileyen Özdemir, uzun süredir ekranda yok.

Fakat Netflix için çekilen ve Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filmi ile bu sezon da konuşulmayı başardı. Ancak son dönemde daha çok özel hayatı ile gündeme geldi oyuncu. Müzisyen-oyuncu Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda geçtiğimiz günlerde ilk adımı atmıştı Demet Özdemir.

Nişan törenlerinden fotoğrafları sosyal medyayı süslemişti oyuncunun. Pembe uzun kıyafeti ile nişanlanan oyuncu, beyaz mini elbisesi ile nişan sonrası eğlencede dikkat çekmişti.

Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı... 11

Kısa bir süre önce Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından nişanlanan oyuncu, şu sıralar ön balayı için Oğuzhan Koç ve bir kaç arkadaşı ile tatile çıktı.

Demet Özdemir’in tatilde bikinili ve bambaşka kıyafetlerle verdiği pozlar, instagram sayfasını takip eden hayranlarından yoğun ilgi görüyor…

Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı... 12

Ne giydiğini, saçını nasıl yaptığını, ne taktığını, çantasını, ayakkabılarını merakla takip eden bir hayran kitlesi var oyuncunun. Göz önünde bir kişi olarak kıyafetlerine son derece dikkat eden, özenli davranan Demet Özdemir, en yakın arkadaşı stil danışmanı Rutkay Öziş’ten de bol bol tavsiye almakta.

Geçtiğimiz günlerde, tekne tatili sırasında çekilen çiçekli bikinisi ile çokça haber olmuştu oyuncu…

Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı... 13

Tatil pozlarıyla büyük beğeni toplayan Demet Özdemir, hayranlarını habersiz bırakmıyor ve paylaşımlarını daha da çoğaltmış durumda…

Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı... 14

Son giydiği kıyafetlerden birisi de siyah, mini bir elbise idi. Aslında çoğunlukla renkli ve gösterişli kıyafetler giyen oyuncu, son derece sade bir kıyafet seçmişti. Siyah rengin asaleti ile birlikte sade bir model tercihiyle Demet Özdemir, hayranlarından tam not aldı!

Kıyafetine uygun siyah ve tarz bir güneş gözlüğü takan oyuncu, çanta ve ayakkabı seçimini de beyaz renkten yana kullandı. Özdemir’in düzgün fiziği ve yanık teni ile verdiği bu pozları, hayranlarının beğenisiyle karşılandı…

Hayranları tarzına bayıldı! Siyahın asaletiyle işte Demet Özdemir farkı... 15