Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye’den sonra Mehmet Günsür’ü yeniden dizilere çekecek iddialı bir proje geliyor!

Atiye’den sonra Mehmet Günsür’ü yeniden dizilere çekecek iddialı bir proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaşamına İtalya’da devam eden ve bu ülkede de çeşitli sinema filmleri ve dizilerde yer alan Mehmet Günsür, ayrıca Türkiye’den de birçok teklif alan isimlerden birisi. Televizyon ekranında 2011-2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl ile büyük bir etki bırakan Mehmet Günsür, canlandırdığı Şehzade Mustafa karakteri ile hala milyonlarca kişinin aklından çıkmayan bir isim.

Kanuni Sultan Süleyman’ın ölüm emrini verdiği Şehzade Mustafa, Türk tarihinde de çok tartışılan bir kişi ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Mehmet Günsür’ün etkili oyunculuğu bu tarihi kişiliğin akıllarda çıkmamasını sağladı.

Mehmet Günsür sonraki süreçte Fi, Kanaga ve Atiye dizilerinde yer almıştı. Netflix’te yayınlanan ve Beren Saat’in yeniden dizilere dönüşünü de sağlayan Atiye dizisinde ünlü oyuncuyu Erhan karakterinde izlemiştik.

Mehmet Günsür için Türkiye’den bir çok teklif yapıldığı biliniyor. Ancak bu teklifler arasında birisi çok dikkat çekiyor.

Atiye'den sonra Mehmet Günsür'ü yeniden dizilere çekecek iddialı bir proje geliyor! 16

Aslı Enver’in de kadrosunda yer alması amaçlanan yeni projenin yapımcısı Ay Yapım olduğu için de dizi sektöründe önem verilen bir proje olarak ortaya çıktı. Arayış isimli Disney Plus’ta yayınlanması için hazırlıkları devam eden dizide, TV100’ün haberine göre Mehmet Günsür’ün de yer alması için girişimler devam ediyor.

Aslı Enver, Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi ve hayranları da yeni projelerini heyecanla bekliyor. Mehmet Günsür’ün de Arayış dizisi için görüşme yapılan isimlerden birisi olması projenin daha da çok konuşulmasını sağlayacak gibi gözüküyor.

Emin Alper gibi etkili bir yönetmen tarafından hazırlıkları devam eden Arayış dizisinde arkadaşını içine düştüğü tarikattan kurtarmaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Bu tarikata sızan kadın karakteri için teklif alan Aslı Enver nasıl bir yanıt verecek merakla bekleniyor.

Disney Plus dizisi için teklif alan Mehmet Günsür’den de haber bekleniyor.

Ay Yapım imzası taşıyan Arayış dizisinin önümüzdeki dönemde daha çok konuşulması kimseyi şaşırtmayacaktır.