Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta’nın Atlas öğretmeni Furkan Andıç öğrencileriyle poz verdi, hayranları bakın neyi merak etti!

Kara Tahta’nın Atlas öğretmeni Furkan Andıç öğrencileriyle poz verdi, hayranları bakın neyi merak etti!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı TRT1 ‘in Kara Tahta dizisi aldığı düşük reytinglerine rağmen yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan Kara Tahta en son on üçüncü bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizide ‘Atlas’ adından bir lise öğretmenini canlandıran oyuncu Furkan Andıç instagram hesabında öğrencileriyle bir pozunu yayınlayarak, ‘Benim çocuklar’ notunu düştü.

Oyuncunun takipçilerinin gözleri ise fotoğrafta Miray Daner’i aradı. Pek çok takipçisi yorumlarında, ‘Miray Daner nerede?’ sorusunu sordu.

Kara Tahta'nın Atlas öğretmeni Furkan Andıç öğrencileriyle poz verdi, hayranları bakın neyi merak etti! 7

Kara Tahta dizisi her ne kadar düşük reytingleri nedeniyle beklentileri karşılayamasada Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisi ekranda güzel bir uyum yakaladı. Geçtiğimiz aylarda, dizi ile ilgili final kararı alınmıştı ancak TRT1 kısa sürede bu kararından vazgeçerek dizi hakkında devam kararı verdi.

Yaz boyunca devam etmesi beklenen projenin ne kadar süreceği bilinmiyor. Dizinin bu süreçte kemikleşmiş bir izleyicisi oluşsa da diziyi bir o kadar eleştiren bir kesim de var. Kara Tahta’nın naif başlayan hikayesinde Kerem Arslanoğlu’nun canlandırdığı ‘Bekir’ karakterinin kötülükleri  zaman zaman izleyicileri kızdırıyor. Aynı zamanda karakteri başarıyla canlandıran Kerem Arslanoğlu hayranlarından güzel tepkiler alıyor.

Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt ile birlikte kadrosunda Kerem Arslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.