Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, Zemheri dizisinden sonra sonunda bir diziyi beğendi!

Hazal Filiz Küçükköse, Zemheri dizisinden sonra sonunda bir diziyi beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında yayınlanan ve sadece 10 bölüm ekranda kalabilen Zemheri dizisinde Berrak karakterini Hazal Filiz Küçükköse canlandırmıştı. Bu tarihten sonra hayranlarının ekranda görmeye hasret kaldığı oyuncu, kendisine gelen teklifleri çeşitli nedenlerle hep reddetti.

Özellikle yaz aylarında yayınlanan dizilerden uzak duran ve bu yönde gelen teklifleri hiç kabul etmeyen oyuncu, Eylül ayı ile birlikte başlayan kış dönemi televizyon dizilerinde de aradığı nitelikte bir yapım bulamamıştı.

3 yıldır ne zaman ekrana döneceği merak edilen oyuncunun Zengin Kız isimli yeni dizi projesi ile anlaştığına yönelik bilgiler basında paylaşıldı. Oyuncu yeni dönemde Fox TV ekranında yayınlanacak olan Zengin Kız dizisinde etkili bir oyuncu kadrosu ile bir arada bulunacak.

Alina Boz’un ismi ile gündeme gelen Zengin Kız dizisinde bir iş kadını olarak izleyeceğimiz oyuncu, Neslihan karakteri ile uzun süre aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Zengin Kız dizisinde Alina Boz kilit bir rolde yer alıyor. Oyuncu fakirlikten zenginliğe geçiş yapan bir karakteri canlandırıyor. Hazal Filiz Küçükköse’nin de dizinin ana karakterlerinden birisini canlandıracak olması hikayede baskın şekilde yer alacağını gösteriyor.

Sosyal medyada hayranları tarafından büyük bir sürpriz olarak yansıyan yeni dizi gelişmesi, sevinç mesajları ile karşılandı.  Yıllardır bir türlü kendisine uygun bir rol bulamayan oyuncunun bu kadar titiz davranması sonucunda Zengin Kız dizisinde aradığını bulmuş olmasını arzu eden hayranları, yeni dizinin sonuçlarını merakla beklemeye başladı.