Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonundaki en önemli tartışma konusu ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonundaki en önemli tartışma konusu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu başarıyla tamamlayan Kızılcık Şerbeti dizisi, birçok oyuncunun bile tahmin etmediği kadar büyük ilgi görrdü. Halkın gösterdiği bu ilginin altında yatan en önemli neden, ortaya konulan hikayenin güncel yaşanan hayatta karşılığının olmasıydı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde 29 bölüm süren ilk sezon milyonlarca izleyiciyi farklı duygularla ekrana taşıdı. Muhafazakar ve seküler iki farklı ailenin bir evlilik birliği üzerinden değişen yaşamlarının anlatıldığı dizi büyük tartışmalara da yol açtı. Özellikle de Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun kadına şiddet üzerinden diziye ceza vermesi de bu tartışmaları doruk noktasına çıkarttı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezonu başarıyla tamamlandı ama şimdi de izleyiciler ikinci sezonda hangi konuların ön planda tutulacağını merak ediyor. Dizinin sezon finalinde Ömer ile Kıvılcım karakterlerinin kaza yapması ve bir karakterin öldüğüne yönelik söylem izleyicilerin merakını artırdı.

Birçok dizi hayranı Ömer ve Kıvılcım karakterlerinin diziye devam etmesini, bu kazanın merak unsurunu artırmak için yapılmış olmasını arzu ediyor.

Dizinin ikinci sezonundaki en önemli tartışma konularından birisi de Alev ile Abdullah karakterlerinin durumu olacak. Güzelliği ve hikaye içindeki yardımsever, anlayışlı ve alımlı haliyle Alev birçok izleyiciyi de etkileyen birisi oldu.

Müjde Uzman’ın başarıyla canlandırdığı Alev karakteri aynı zamanda toplumsal bir tartışma konusu olan evli ve yaşını almış bir adamın, kendisinden çok daha genç bekar bir kadına aşık olması konusunun öne çıkmasına neden olacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonundaki en önemli tartışma konusu ortaya çıktı! 7

Alev ile Abdullah’ın ilişkisinin nereye gideceği merak edilirken, toplumda benzer olayların fazlalığı nedeniyle de izleyici ilgisinin yoğun olması kaçınılmaz olacaktır.

Alev karekterinin eski sevgilisi olarak Rüzgar isimli yeni bir karakteri diziye katılacak olması ile birlikte, Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesi bambaşka bir noktaya taşınacak. Tabii bir de Abdullah’ın karısı Sibel Taşçıoğlu’nun canlandırdığı Pembe karakterinin atacağı adımlar da dizinin yönünü belirleyecektir.

Settar Tanrıöğen’in başarıyla canlandırdığı Abdullah ile Alev yakınlaşması nereye gidecek, Rüzgar karakteri hikayeye hangi noktadan dahil olacak gibi sorular şimdiden sorulmaya başlandı bile.