Ana sayfa Güncel Haberler Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum itirafı ile şaşırttı

Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum itirafı ile şaşırttı

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, instagram’da katıldığı bir sohbet yayınında eski dizileriyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Ünlü oyuncunun pek de iyi anlaşamadığı Çağatay Ulusoy ile başrolünde yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi büyük başarı kazanmıştı.

Sette Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un anlaşamadıkları da biliniyordu. Hazal Kaya’nın bu projeye başlarken büyük korku yaşadığı ortaya çıktı. Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakteri ile önemli bir çıkışa imza atan oyuncu, Adını Feriha Koydum teklifi gelince önce reddetti.

Oyuncu, 3 kez rolü reddettikten sonra çevresindekilerin gaza getirmesi ile kabul etti ve başarılı da bir işe imzasını attı. Ancak ilk dönemde Hazal Kaya büyük korku yaşadığını açıkladı. Oyuncu, şöyle konuştu:

“Adını Feriha Koydum benim için bir iddiaydı. Çünkü Aşk-ı Memnu çok başarılı olmuştu, o yüzden bu diziye çok gergin başladım. “Ya başarılı olamazsam?” korkusu vardı. Orada da ekip çok sağlamdı biraz onlara sığındım.

Feriha’yı ilk okuduğumda çok klasik bulmuştum. İki üç kere reddetme teşebbüsünde bulundum. Beni gaza getirdiler çok iyi olacak diye. Gerçekten de öyle oldu.”