Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’ya göre Aşk-ı Memnu dizisinin asıl kurbanı!

Hazal Kaya’ya göre Aşk-ı Memnu dizisinin asıl kurbanı!

tarafından ker_def

Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, Gzone Magazin’in Instagram canlı yayınında açıklamalar yaptı. Oğlu ile birlikte uzun zaman geçirmenin kendisine iyi geldiğini belirten oyuncu, sette olsaydı bunlara şahit olamayacağını hatırlattı.

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal karakteri ile herkesin dikkatini çeken oyuncu, o dönemde babasını Selçuk Yöntem’in oynayacak olması nedeniyle bir hayli heyecanlanmıştı. Oyuncu, “Nasıl oynarım, ne yapacağım” demiştim. Ama dünya tatlısıdır benim için çok büyük şans oldu” diyerek ünlü aktöre övgüde bulundu.

Eskiden kendisini çok yargıladığını ancak son yıllarda artık kendisini sevmeyi öğrendiğini anlatan Hazal Kaya, zaman zaman eski dizilerini de televizyonda gördükçe izliyor.

Bu süreçte Nihal karakterine bakış açısının değiştiğini anlatan Hazal Kaya, ” Oynarken seyirciden etkilenip ben de sinir oluyordum. Çok uzun süre antipatik geldi. Ama baştan sona izleyince fark ettim, Nihal’e başka hiçbir seçenek bırakılmamış. “Ne yapıyorsunuz siz bu kıza ya?” dedim” şeklinde konuştu.

Nihal’in sanki Behlül’e mecbur gibi yönlendirilmesinden rahatsız olduğunu ifade eden Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinin asıl kurbanının da Nihal karakteri olduğunu belirtti.