Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya bekleyişte! Önceliği şimdiden belli!

Hazal Kaya bekleyişte! Önceliği şimdiden belli!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının çok sevilen oyuncularından biri olan Hazal Kaya en son Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle Netflix’te hayranlarıyla buluşmuştu. Başarılı oyuncu bugünlerde sürekli yeni proje görüşmelerinde. Ancak onun önceliği çok belli.

Hazal Kaya en son ekrana Misafir dizisiyle gelmişti. Ondan önce setlere uzun süre ara veren Kaya’nın bu dönüşü hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılansa da dizi reyting canavarına yenik düşüp erken final yapmıştı. Bu durum Hazal Kaya hayranlarını çok üzmüştü.

Ancak Kaya kısa süre sonra bu kez Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle Netflix’te hayranlarının karşısına çıktı. Hazal Kaya’nın başrolünde Selahattin Paşalı’yla başlattığı bu dönem dizisi yayınlandığı günlerde büyük olay yarattı. Dizi kimileri tarafından çok eleştirildi kimileri tarafından da çok beğenildi.

Hazal Kaya bekleyişte! Önceliği şimdiden belli! 9

Hazal Kaya hala uzun süredir setlerden uzakta. Halen yeni projeler için birçok görüşme yapıyor. Ancak onun önceliği Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu. Başarılı oyuncu, kısa süre önce ikinci sezonunun çekileceği açıklanan Pera Palas’ta Gece Yarısı için yeniden sete çıkmayı bekliyor.

Güzel oyuncu bu sıra dışı için bekleyedursun bir yandan başka görüşmelere de devam ediyor. Elle dergisine verdiği röportajda Hazal Kaya, bazı projeler için de görüşmeler halinde olduğunu ancak kesinleşen bir şey bulunmadığını söyledi. Başarılı oyuncu reklam filmi için de anlaşmalar yaptığını söyledi.

Son dönemde sosyal medyayı etkin olarak kullanan oyuncu, hayranlarına, sevenleri, takipçilerine sık sık paylaşımlar yapıyor. İzlediği filmlerden tavsiyeler bulunurken, günlük hayatından keyifli anları da yansıtıyor. Oğlu Fikret Ali ile fotoğrafları ise ayrı bir merakla takip ediliyor.