Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisi hakkındaki gerçeği ilk kez açıkladı!

Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisi hakkındaki gerçeği ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisi geçtiğimiz hafta final yaparak hayranlarına veda etti. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizi ile ilgili bazı gerçekleri Hazal Kaya itiraf etti.

Youtube’da yer alan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk olan Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisi ilk ortaya atıldığında karşı çıktığını söyledi.

Hazal Kaya’yı ikna eden isim ise Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy olmuş… Aksoy, öyle bir noktadan olayı yakalamış ki, Hazal Kaya, buna karşı gelememiş.

“Shameless Uyarlamasına Ben İnanmadım”

Amerikan dizisi Shameless’in Türkiye’ye uyarlanacağını Fatih Aksoy’dan duyduğu zaman buna inanmadığını dile getiren Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisiyle ilgili önemli detaylar verdi.

Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’a “Yok canım olur mu öyle bir şey” diyerek ilk tepkisini gösterdiğini anlatan Hazal Kaya, gay karakterinin olmaması konusuna da değindi.

“Ben inanmadım. Fatih beye ilk şey yapan benim. Yok canım olur mu öyle şey falan dedim. Orada mevzu şu, bu işi uyarlıyor musun, uyarlamıyor musun? (gay karakteri için) İş aslında bir İngiliz işi. Ben 2012’de Shameless’i ilk kez izlemiştim. Ona bana çok İngiliz geldi. Amerikan versiyonunda burayla daha uygun çok ulusluluk durumu var.

Amerikan versiyonunda bizim izlemeye alıştığımız bir hikaye ve ambiyans var. Shameless’in Türkiye adaptasyonu, ilk yapılacağı zaman Fatih bey yapacağım dedi. Sonra yapmama kararı aldı. O iş bir kaç kere el değiştirdi. O iş defalarca el değiştirdi. Önce Kanal D’de olacaktı, olmadı. El değiştirdikçe sürekli bana teklifi geldi. Ben sürekli bilmiyorum dedim. Dizinin da fanı olarak emin olamıyorum. Siz ne anlatmak istiyorsunuz bu işi buraya uyarlayarak, ben anlayamadım dedim.

Bu işin isminin Shameless olması bile ironik. Fazla gelecek bir iş bana. Fatih Aksoy bu sektörün en eskilerinden. O şunu söyledi: Bu acayip bir kardeşlik ve aile hikayesi var. Her şeyi bir kenara bırakalım, Shameless’in nasıl sistem dertleri olduğunu. 5 kardeşine ve babasına bakan sarhoş bir babanın 6 çocuğu hikayesini istersen Endonezya’ya uyarla, bu hikaye her yerde tutar. Çünkü bu hikaye her yerde var dedi adam…”