Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya, Bizim Hikaye’den sonra ekrana farklı bir dönüş yapacak!

Hazal Kaya, Bizim Hikaye’den sonra ekrana farklı bir dönüş yapacak!

tarafından ker_def

Uzak Ara Eğlence’nin ilk bölümüne Hazal Kaya konuk oluyor… Kanal D ekranında yayınlanacak olan yarışma programında ünlü isimler dikkatleri çekecek. Pazar günü başlayacak olan program ile birlikte Hazal Kaya da izleyici ile yeniden buluşacak. En son Fox TV’de yayınlanan ve 23 Mayıs 2019’da final yapan diziden sonra ünlü oyuncunun televizyondaki ilk göründüğü program da Uzak Ara Eğlence olacak.

Kanal D’nin birbirinden ünlü jüri üyeleri ile fark yaratacak yeni yarışma programı “Uzak Ara Eğlence”, ilk bölümüyle Pazar günü ekrana geliyor. Sunuculuğunu Pelin Akil’in üstlendiği, jüri koltuğunda Gülben Ergen, Reha Özcan, Can Bonomo, Belçim Bilgin ve Alper Kul’un oturduğu yarışma programına her hafta ünlü bir isim konuk jüri olarak katılacak.

Yarışmanın 26 Temmuz Pazar akşamı ekrana gelecek ilk bölümünün konuk jürisi başarılı oyuncu Hazal Kaya.

Şarkılardan tekerlemelere, genel kültür sorularından hikayelere kadar zengin bir içeriğe sahip olan “Uzak Ara Eğlence”, farklı formatıyla ekrana damgasını vuracak.

“Uzak Ara Eğlence”, 26 Temmuz Pazar akşamı saat 22.15’de, Kanal D’de… İşte Hazal Kaya’nın da yer aldığı tanıtım görüntüleri: