Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisi hayranlarının kabul etmesi gereken final gerçeği!

Şampiyon dizisi hayranlarının kabul etmesi gereken final gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisinde finale son 3 bölüm kaldı! TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon, izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor… 34. bölümüyle birlikte ekran ömrünü tamamlayacak olan dizide 31.bölüm de yayınlandı. 23 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan 31. bölümün ardından son 3 bölüm kaldı.

Olayların hızlı bir şekilde çözülmesi ve karakterlerin durumlarının netleşmesi son 3 bölümde daha da hızlı bir şekilde kendisini gösterecek. Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy’u başrolde buluşturan Şampiyon dizisinde baba ve oğulun sevgi dolu anları izleyicileri de mutlu edecek.

30 Temmuz Perşembe akşamı Şampiyon dizisinde 30. bölüm yayınlanacak. Dram sahneleri ile ilgi çekecek olan yapımda, Fırat ve Güneş’in hayata birlikte tutunması ise izleyiciler açısından çok önemli bir mesaj olacak.

Karaciğerini oğluna veren Kafkas’ın yeniden ringe dönme çabası sürerken, Tansel’in oyunları ve kötülükleri de bitmiyor… İzleyiciler ise Şampiyon’un final yapmasından çok rahatsız. Sosyal medyadaki yorumlarda final yapılmaması, 2. sezonda da sürmesi istekleri dikkat çekiyor. Ancak TRT1 kararını verdi ve geriye dönüş yok.

İşte Şampiyon dizisinin 32. bölümünden ilk görüntüler: