Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile aynı projede oynamaya yeşil ışık yaktı

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile aynı projede oynamaya yeşil ışık yaktı

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile aynı projede oynamaya yeşil ışık yaktı 7

Oysa aradan yıllar geçmiş ve her iki oyuncu da kariyerlerine yeni tuğlalar koyarak şöhretlerini “İmparatorluk” seviyesine ulaştırmıştır. Canlandırdıkları roller, aldıkları eğitimler her sene artmış ve onlar artık dönülmez bir noktaya gelerek “şöhretlerini yönetmeye” başlamışlardır.

Hazal Kaya’nın hali hazırda sürmekte olan bir dizi projesi var. Bizim Hikaye. Bu dizide başrolü paylaştığı Burak Deniz ile de çok güzel bir etki yakaladı. Ama efsane çift kategorisine daha ulaşamadılar.

Biliyorum ve sizlerde biliyorsunuz ki iki proje birbirinden çok farklı, bu da efsane çift olmak için Filiz ve Barış’a yetmiyor.

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi Netflix için çekimlerin başlamasına çok az kaldı.

Çağatay da bir dizi projesine 20 bölüm imza attı. Bu sebepten ki her iki yıldızın bir dizi projesinde bir araya gelmeleri şimdilik imkansız…

Ama zaten artık 7 yılda hayranlar bunun farkına vardılar!

Gerek okudukları köşe yazılarından, gerek artık sektörün farkına vardıklarındandır ki şimdilik aynı dizide Hazal-Çağatay ikilisini bir arada göremeyeceklerini biliyorlar.

İstedikleri sinema perdesinde geçecek yepyeni bir hikaye ile bu çiftin tekrar bir efsane çift yaratmaları, yaşatmalarıdır.